Valkenhuizen valt af als nieuw trainingscomplex

De gemeente Arnhem heeft Vitesse laten weten dat de potentiële locatie Valkenhuizen niet geschikt is voor de beoogde nieuwe trainingsaccommodatie.

De gemeente Arnhem heeft Vitesse laten weten dat de potentiële locatie Valkenhuizen niet geschikt is voor de beoogde nieuwe trainingsaccommodatie. Vitesse had Valkenhuizen op het oog, omdat dit voor supporters toegankelijker is dan het verder weg gelegen Papendal. Een commissie van de gemeente heeft de locatie Valkenhuizen onderzocht en helaas is gebleken dat het niet past. Er is geen ruimte voor het aantal velden dat Vitesse wenst en de aankleding die de club voor ogen heeft.

Paul van der Kraan: “Die ruimte is, door bijvoorbeeld bebouwing, ook niet te creëren. Binnen de gemeentegrenzen is nog gekeken naar andere opties en ook daaruit blijkt dat Papendal eigenlijk de enige locatie is die geschikt is voor onze plannen. Daarom zijn we nu concreet met hen in gesprek om basisafspraken te maken. We kijken op welke gebieden we kunnen en willen samenwerken en welke synergiemogelijkheden er zijn. We streven ernaar voor Kerst duidelijkheid te hebben. Daarna komt stap 2 en dat betreft de financiering.”

Verder laat de algemeen directeur weten dat de jaarcijfers begin december op de website van de club worden gepubliceerd.
 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen