Vitesse oefent tegen Arminia Bielefeld

Vitesse speelt vrijdag 13 november tegen het Duitse DSC Arminia Bielefeld.

Vitesse speelt vrijdag 13 november tegen het Duitse DSC Arminia Bielefeld. De ploeg die uitkomt in de tweede Bundesliga, is de tweede Duitse tegenstander in een oefenwedstrijd voor de Arnhemmers dit seizoen. De ploeg van trainer Thomas Gerstner staat na tien wedstrijden op de eerste plaats.

Roberto Straal speelde drie seizoenen voor Arminia Bielefeld. In het seizoen 1998/1999 promoveerde Bielefeld, met Straal, naar de eerste Bundesliga. In totaal speelde de huidige trainer van Vitesse/AGOVV B1 in drie seizoenen 26 wedstrijden. 

De oefenwedstrijd wordt gespeeld in het Weserstadion. Dit is het onderkomen van Union Minden. Informatie over de kaartverkoop volgt zodra deze bekend is.  

DSC Arminia Bielefeld – Vitesse
Datum:
vrijdag 13 november
Tijd: 18.00 uur
Adres: Am Weserstadion, 32423 Minden, Duitsland

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen