Speciaal voor bedrijven: Netwerkbijeenkomst

De stichting Vitesse Betrokken nodigt bedrijven graag uit voor de netwerkbijeenkomst Scoren door Scholing op vrijdag 6 november aanstaande van 14.00 tot 16.00 uur in Supportershome Monnikenhuize bij stadion GelreDome!

image

Het project Scoren door Scholing bestaat sinds 2007 en is een initiatief van roc Rijn IJssel, gemeente Arnhem, Vitesse en stichting Vitesse Betrokken. Het project is bedoeld voor jongeren tussen de 17 en 23 jaar die vroegtijdig en zonder startkwalificaties hun school hebben verlaten. Deze jongeren worden in kleinschalige groepen met een maatwerkprogramma van theorie, persoonlijke ontwikkeling en praktijk begeleid en gecoacht richting een (nieuwe) opleiding, een passende baan of een combinatie van scholing/betaald werk. Belangrijk onderdeel van het project is de participatie van het bedrijfsleven.

Achter de schermen is uw instantie één van de stuwende krachten van het project. Bij deze bijeenkomst willen u als samenwerkingspartner informeren over de voortgang van Scoren door Scholing. Daarnaast zullen de bedrijven worden uitgenodigd die op dit moment en in het verleden fungeerde als leerbedrijf. Het netwerkbijeenkomst probeert ook nieuwe bedrijven te enthousiasmeren om in de toekomst deel te nemen als leerbedrijf.

Op 6 november willen wij u met onderstaand programma een meer gedetailleerd inzicht verschaffen in de opzet, doelen en resultaten van Scoren door Scholing:

14.00- 14.30 uur.: Inloop met drankje bij het Supportershome
14.30-15.00 uur: Gastsprekers Paul  van der Kraan (namens Vitesse); Chris Derksen (namens ROC Rijn IJssel) en Ron van Bedaf (namens Scoren door Scholing)
15.00 – 16.00: Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Scoren door Scholing is een laagdrempelig project met een positieve uitstraling. Wij hopen dan ook met deze informatie uw interesse gewekt te hebben en kijken uit om u op 6 november te mogen verwelkomen! Deze uitnodiging geldt voor twee personen per bedrijf/organisatie.

Namens Scoren door Scholing wil Vitesse de deelnemers aan de netwerkbijeenkomst tevens uitnodigen voor de wedstrijd Vitesse v VVV Venlo. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 7 november gespeeld in GelreDome. Er wordt om 18.45 uur afgetrapt.

AANMELDEN
U kunt zich aanmelden bij Stichting Vitesse Betrokken via 026-8807063 of via l.roelofse@vitessebetrokken.nl. Ook voor vragen over het programma kunt u bij Lars terecht.

Om organisatorische redenen stellen wij het op prijs vóór 30 oktober van u te horen welke personen wij van uw bedrijf/organisatie mogen verwelkomen bij onze netwerkbijeenkomst!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen