Nilsson weer inzetbaar tegen PSV

Trainer Theo Bos kan zaterdag in de wedstrijd tegen PSV weer een beroep doen op Lasse Nilsson.

Trainer Theo Bos kan zaterdag in de wedstrijd tegen PSV weer een beroep doen op Lasse Nilsson. De Zweedse aanvaller trainde donderdag weer met de groep mee na de in de wedstrijd tegen Heracles Almelo opgelopen rugblessure. Nilsson was woensdagavond in het bekerduel tegen Groningen niet van de partij. 
Genaro Snijders is na een hamstringblessure zaterdag waarschijnlijk ook weer inzetbaar. Donderdag trainde Snijders nog apart van de groep, maar hij lijkt het duel in Eindhoven te gaan halen.

Civard Sprockel en Santi Kolk zijn er in Eindhoven zeker niet bij. Voor zowel de centrale verdediger als de aanvaller van Vitesse komt het treffen met PSV nog te vroeg. Santi Kolk hoopt zondag te starten met looptrainingen en hoopt tegen VVV Venlo terug te keren in het elftal. Wanneer Sprockel de groepstraining hervat is nog niet bekend.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen