Gifkikker Büttner maakt indruk

Alexander Büttner loste afgelopen zaterdag na 45 minuten de geblesseerde Lasse Nilsson af. Meteen was de aanwezigheid van 'gifkikker' Büttner merkbaar.

Vechtend en strijdend aan de linkerkant zorde de aanvaller voor dreiging. Tot lichte  teleurstelling van de speler werd hij na de wissel van Genaro Snijders weer naar de linksbackpositie gedirigeerd. 'Een basisplaats, daar doe ik het allemaal voor. Maar het gaat bij mij eigenlijk om twee dingen: ik wil of scoren of de voorzet tot een doelpunt geven.'

Woensdagavond 28 oktober mag Alexander Büttner zich weer voorin bewegen. In de bekerwedstrijd staat de vleugelspeler waarschijnlijk weer als linkermiddenvelder of aanvaller opgesteld. Tot tevredenheid van Büttner: "In de wedstrijd tegen NAC Breda en Groningen had ik ook een basisplaats, maar dat was als linkerverdediger. Nu krijg ik de kans om mij weer aanvallend te laten gelden en daar ligt toch meer mijn kracht", aldus de speler zelf.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen