Radio Vitesse: terugblik Vitesse - Willem II

Vitesse won zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Willem II met 2-1. Deze wedstrijd was live te beluisteren via Radio Vitesse.

Vitesse won zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Willem II met 2-1. Deze wedstrijd was live te beluisteren via Radio Vitesse. Vitesselive is altijd aanwezig bij de uit- en thuiswedstrijden van Vitesse. Hier hoor je 2x 45 minuten verslag van de verrichtingen van de ploeg van Theo Bos. Na iedere wedstrijd gevolgd door diverse interviews. Hieronder kun je luisteren naar de samenvatting en interviews met Theo Bos, Serginho Greene en Santi Kolk.


Terugblik Vitesse - Willem II

Samenvatting Vitesse - Willem II

Interview met Theo Bos

Interview met Serginho Greene

Interview met Santi KolkGa naar het kopje NIEUWS en klik op Radio. Volg hier live de wedstrijden van Vitesse en luister na de wedstrijd naar de samenvatting en interviews.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen