Nieuwe trainer Fred Rutten leidt eerste training

Fred Rutten is de nieuwe trainer van Vitesse. De eerste training stond zondag 1 juli onder grote publieke belangstelling onder zijn leiding. Rutten heeft een contract getekend voor de periode van één seizoen.

Na een kort praatje met de selectie -de kersverse oefenmeester van de Arnhemmers zat kort daarvoor nog in het vliegtuig en auto om tijdig op Papendal te zijn- werd de weg naar het trainingsveld ingezet. Daar werden de spelers en staf opgewacht en met applaus begroet door enkele duizenden supporters. Samen met de assistenten Stanley Menzo en Albert Capellas werd anderhalf uur getraind.

Onder de spelers was ook Alexander Büttner, de linksback die na zijn uitstekende seizoen in de belangstelling staat van diverse Engelse clubs. De verwachting is dat volgende week meer duidelijkheid gegeven kan worden over zijn toekomst. Afwezig waren nog Wilfried Bony, Marcus Pedersen en Mike Havenaar. Brahim Darri meldde zich als 'nieuweling' bij de groep, terwijl Just Berends en Sander van de Streek vanuit de beloften meetrainden.

image
Veel mediabelangstelling voor Vitesse's nieuwe hoofdtrainer

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen