Alexander Büttner in Beloftenelftal

Alexander Büttner toegevoegd aan selectie Nederlands beloftenelftal.

KNVB coach Hans Schrijver heeft een wijziging doorgevoerd in zijn selectie voor de trainingsstage. Alexander Büttner vervangt de geblesseerde Luciano Narsingh van sc Heerenveen. In de definitieve selectie zitten nu drie Vitesse-spelers. Eloy Room, Kevin van Diermen en Alexander Büttner mogen zich donderdag 8 oktober melden in Hoenderloo. De tweedaagse trainingsstage start donderdagmiddag en eindigt vrijdagavond 9 oktober.

Op de standby lijst staan op dit moment nog twee Vitesse-spelers: Genaro Snijders en Jop van der Linden.

Davy Pröpper niet bij Oranje onder 19
KNVB-coach Wim van Zwam heeft drie wijzigingen aangebracht in de selectie voor het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar. Vitesse-speler Davy Pröpper is er niet bij tegen Frankrijk.Pröpper wordt vervanger door FC Utrecht-speler Bart Vriends. Het elftal oefent komende week tegen Frankrijk en Italië.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen