Aanwinst Marko Vejinović in het nieuwe uitshirt!

Vitesse heeft zich versterkt met Marko Vejinović. De talentvolle middenvelder komt transfervrij over van Heracles Almelo. De 23-jarige Vejinović onderging vrijdag de medische keuring en tekent in Arnhem een contract voor vier seizoenen. Dezelfde dag onthulde Vejinović het nieuwe uit-shirt van Vitesse!

De technische middenvelder is blij speler van Vitesse te zijn. “Ik ben zeer tevreden met deze nieuwe stap. Vitesse is een mooie en grote club. De ambitie van de club past bij mijn persoonlijke ambitie. Dat Peter Bosz hier nu trainer is heeft wel meegespeeld.”

“Marko is één van de betere talenten van Nederland. Zowel verdedigend als aanvallend is hij een meerwaarde op het middenveld voor Vitesse”, aldus Ted van Leeuwen over Vejinović.

Vejinović speelde in de jeugd van Ajax, FC Utrecht en AZ. In Alkmaar maakte hij na enkele jaren in de jeugd actief te zijn geweest in het seizoen 2008|2009 de overstap naar het eerste elftal. Op 22 maart 2009 liet toenmalig trainer van AZ Louis van Gaal Vejinović debuteren in de Eredivisie. In de zomer van 2009 maakte hij de overstap naar Heracles Almelo. In vier seizoenen kwam hij meer dan 100 keer in actie. In Arnhem wordt Vejinović herenigd met Peter Bosz. De hoofdtrainer van Vitesse was drie seizoenen trainer van Heracles Almelo.

Uit-shirt seizoen 2013|2014
Het komende seizoen speelt Vitesse haar uitwedstrijden in het wit-blauw, de kleuren van Arnhem. Vanaf zaterdag is het shirt te koop in MijnVitesse! Zaterdag 29 juni speelt Vitesse haar eerste wedstrijd in het nieuwe uit-tenue. Tegen OWIOS speelt Vitesse in het wit-blauwe shirt, een blauwe broek en blauwe sokken.

imageMarko Vejinović in het nieuwe uit-shirt van Vitesse!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen