Vitesse sluit 'contractweek' academie af met zevental

Vrijdagmiddag tekenden zeven jeugdspelers tegelijkertijd hun contract bij Vitesse. Daarmee waren zij de laatste uit een rij van jeugdspelers die deze week hun handtekening zetten.

De zeven werden vergezeld van familie en vrienden. Door het grote aantal werd de mediaruimte in de trainingsaccommodatie als locatie gebruikt voor de voetballers om hun handtekening te zetten. Na een korte uitleg van algemeen directeur Joost de Wit én natuurlijk het uitdelen van de contracten konden de jonge talenten de klaarliggende pen pakken.

De contracten werden getekend door: Kevin Diks (Onder19), Thomas Oude Kotte (Onder19), Sven van Doorm (Onder17), Tim Linthorst (Jong Vitesse), Tom Beissel (Jong Vitesse), Roy Talsma (Jong Vitesse) en Mo Osman (Jong Vitesse).

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen