Vitesse speelt zondag in nieuw Airborne-tenue

Vitesse speelt zondag 22 september tijdens de Airborne wedstrijd  tegen PEC Zwolle weer in de traditionele Airborne-kleuren. Net als vorig seizoen zijn de kleuren van het tenue aangepast aan de Airborne-kleuren. Guram Kashia en Sam Hutchinson hadden de eer om de tenues in en rondom het Airborne Museum in Oosterbeek te presenteren.

Zondag staat de Airborne wedstrijd boordevol activiteiten. De speciale Airborne-baret is sinds woensdag 18 september al te koop. De tenues worden niet verkocht. Wel worden de wedstrijdshirts via diverse acties op de officiële website en social media verloot. Ook bij aankoop in MijnVitesse van een wedstrijdkaartje of baret, krijg je een invulformulier waarmee je kans maakt op een wedstrijdshirt!

Veiling
Volgende week start op Vitesse.nl ook een veiling van de Airborne-shirts. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Airborne Herdenkingen Arnhem.

Ben jij er zondag ook bij om jouw helden in de nieuwe Airborne-tenues te zien spelen? Voor Vitesse vs PEC Zwolle geldt vrije kaartverkoop. Kijk voor meer informatie op Vitesse.nl/kaartverkoop.

image
Kashia en Hutchinson in het Airborne Museum

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen