Bericht van de directie

Beste supporters,

Beste supporters,

Op 26 juli, tijdens de Fandag Vitesse in de Stad, werd de nieuwe website van de club gelanceerd. Deze website, vitesse.nl, is met verschillende toegangsniveaus een primeur in de Eredivisie. Het doel van de site is de band tussen club en supporters (en vice versa) via interactieve domeinen te versterken. Dit wilden wij bewerkstelligen vanuit het principe meedenken, meepraten en meebeslissen.

Wij geloven nog steeds in dit principe en gelijktijdig realiseren wij ons dat, onze goede intenties ten spijt, de site momenteel niet gebruiksvriendelijk is. Hiervoor steken wij de hand in eigen boezem. Onder druk van contracten en de planning zijn wij te vroeg gestart met dit initiatief. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het nog niet is zoals het moet zijn. De aanlooptijd was te kort om alles naar behoren te laten functioneren en voldoende interessante inhoud te genereren, voor met name Het Hertogdom. Achteraf gezien hadden wij dus niet op 26 juli al naar buiten moeten treden met de nieuwe site en het betaalde Hertogdom.

Deze constatering, die uiteraard ook is ingegeven door de reacties van teleurstelling van supporters, heeft ons doen besluiten voor Het Hertogdom vanaf 12 september honderd procent korting te geven en dus toegankelijk te maken voor iedereen. Leden die reeds betaald hebben, krijgen hun geld terug.
Het Hertogdom wordt, op basis van de mening en suggesties van supporters, dusdanig ingericht dat de inhoud wel de juiste waarde vertegenwoordigt en aansluit bij jullie wensen. Dit keer laten wij ons hierbij niet opjagen door deadlines. De komende periode gaan wij zo efficiënt mogelijk gebruiken om de belangrijkste klachten op te lossen, zodat jullie zo snel mogelijk verbetering bemerken.

Wij nodigen jullie uit je vrijblijvend te registreren. Deze gegevens zijn voor Vitesse belangrijk. Enerzijds omdat wij op die manier gemakkelijker en gerichter met jullie in contact kunnen treden en anderzijds om te voorkomen dat niet Vitesse-supporters zich gaan bemoeien met onze website. De leden ontvangen vooraf bericht wanneer Het Hertogdom weer een domein tegen betaling wordt. Dit gebeurt niet voordat het hele proces is doorlopen en de supporters erkennen dat Het Hertogdom een meerwaarde vertegenwoordigt die betaling rechtvaardigt. Iedereen die zich heeft geregistreerd krijgt vervolgens de keuze of hij/zij lid wil blijven tegen betaling. Zo niet, dan kun je terecht bij de Fanclub, waar bijvoorbeeld ook meegepraat kan worden over de club.

Uit posts op de site en de mails die ons hebben bereikt blijkt dat er wordt getwijfeld aan de intenties waaruit de site is geboren. Dat spijt ons. Het is aan ons om deze twijfels weg te nemen en jullie vertrouwen te (her)winnen. Er is ons alles aan gelegen erachter te komen wat de drijfveren en barrières zijn, zodat wij de sfeer en verwachtingen kunnen optimaliseren. In voetbal gaat het vooral om emotionele waarden en Vitesse kan alleen groeien en bloeien wanneer de club hart heeft voor de supporters. 

Directie Vitesse
 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen