Volg Roda JC- Vitesse live op Radio Vitesse

Radio Vitesse is altijd live aanwezig bij de uit, thuis en bekerwedstrijden van Vitesse. Hier hoor je 2x 45 minuten verslag van de verrichtingen van de Arnhemse voetbalclub.

Radio Vitesse is altijd live aanwezig bij de uit, thuis en bekerwedstrijden van Vitesse. Hier hoor je 2x 45 minuten verslag van de verrichtingen van de Arnhemse voetbalclub. Na iedere wedstrijd gevolgd door diverse interviews. Iedere wedstrijd napraten met de trainer en de twee meest opvallende spelers van de wedstrijd.

Op deze pagina kun je live luisteren naar de wedstrijd Roda JC v Vitesse, vrijdag 28 augustus om 20.45 uur.
Ook zijn de interviews te beluisteren die direct na de wedstrijd zijn opgenomen. Wil je de wedstrijd nog een keer beleven? Luister dan naar de samenvatting van de afgelopen wedstrijd.
 

Luister live (WINDOWS MEDIA)

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen