Francisco Santos naar Strømsgodset IF

Francisco Santos vertrekt uit Arnhem. Santos speelt de rest van het seizoen voor de regerend Noorse landskampioen Strømsgodset IF. De middenvelder kwam tot slechts enkele invalbeurten in het eerste elftal.

Technisch directeur Mo Allach over de overstap: “Santos debuteerde wel bij Vitesse, maar wist geen vaste basisplaats te veroveren. Met Everton is overeenstemming bereikt voor een doorverhuur aan Strømsgodset IF.“

Francisco Santos speelde twee competitiewedstrijden voor Vitesse. In de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (Airborne) had de middenvelder een assist bij de 3-0 van Lucas Piazon. In de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag kwam hij eveneens als invaller in het veld. In de bekerwedstrijd tegen Noordwijk kwam Santos tot scoren (zie foto).

Strømsgodset IF is de oude club van Marcus Pedersen. De spits maakte in 2010 de overstap van de Noorse club naar Arnhem. 

image
Francisco Santos in duel met Rochdi Achenteh als speler van PEC Zwolle

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen