Patrick ter Mate geselecteerd voor Nederlands WK-team onder 17

Vitesse/AGOVV doelman Patrick ter Mate is geselecteerd voor het Nederlands WK-team voor spelers onder 17 jaar.

image De keeper van de A1 behoort tot de selectie van bondscoach Albert Stuivenberg voor de oefenwedstrijd Turkije – Nederland. Deze wedstrijd geldt als voorbereiding op het WK dat later dit jaar in Nigeria wordt gehouden.

 

 

 

 

 


Het jeugdteam vliegt dinsdag 1 september vanaf Schiphol naar Antalya. Vrijdag 4 september om 17.00 uur wordt het oefenduel Turkije – Nederland op het hoofdveld van het Topkapi Palace Hotel in Antalya gespeeld. Een dag later vliegt het complete team weer terug naar Nederland.

Vitesse/AGOVV speler Jerry van Ewijk staat op de stand-by lijst voor het oefenduel. Mochten één of meerdere spelers afvallen dan maakt de ploeggenoot van Patrick ter Mate ook kans mee te gaan naar Turkije.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen