Dalibor Stevanovic geselecteerd voor Sloveens elftal

Dalibor Stevanovic is door bondscoach Matjaz Kek geselecteerd voor het Sloveens elftal. Stevanovic was eerder deze maand ook al geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino.

Dalibor Stevanovic is door bondscoach Matjaz Kek geselecteerd voor het Sloveens elftal. Stevanovic was eerder deze maand ook al geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino. Toen moest de 24-jarige Sloveen zich wegens een blessure afmelden. Op vrijdag 31 augustus wordt 'Dado' in Slovenië verwacht.
 
Ditmaal speelt Slovenië twee wedstrijden. Op 5 september wordt een vriendschappelijke interland gespeeld tegen Engeland in Londen. Deze wedstrijd begint om 17.30 uur (Engelse tijd). Op woensdag 9 september 2009 speelt Slovenië het WK-kwalificatieduel tegen Polen. De wedstrijd in Maribor (Slo) begint om 20.45 uur.

De stand in Poule 3 is op dit moment als volgt:

1. Slowakije 6    15   4. Polen 6    10  
2. Noord-Ierland 7 13 5. Tsjechië 6 8
3. Slovenië 7 11 6. San Marino 8 0

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen