Vitesse langer door met Valeri Qazaishvili

Valeri Qazaishvili heeft donderdagmiddag een vierjarig contract getekend. Met het nieuwe contract verbindt de Georgiër zich tot medio 2018 aan Vitesse. Begin april werd al gemeld dat de optie in zijn contract werd gelicht en de onderhandelingen voor een meerjarige verbintenis gaande waren. 

Technisch directeur Mo Allach over de contractverlenging: “We zien in Vako een talentvolle speler. We zijn blij met zijn langdurige verlenging en bieden hem met het nieuwe contract doorgroeimogelijkheden bij Vitesse.” 

Qazaishvili zegt verheugd te zijn met de nieuwe verbintenis: “Ik heb mezelf uitstekend kunnen ontwikkelen bij Vitesse. Bij de club en de stad Arnhem voel ik me thuis. Ik heb er vertrouwen in me de komende jaren hier goed te kunnen blijven ontwikkelen. Ik ga me nu eerst melden bij het nationale team van Georgië. We spelen binnenkort een oefenwedstrijd tegen Saoedi Arabië. Daarna heb ik een aantal weken rust en meld ik me eind juni weer in Arnhem.” 

De Georgische-international voetbalt sinds 2011|2012 bij Vitesse. In het afgelopen seizoen kwam hij in 26 competitiewedstrijden in actie. Hij scoorde vier keer, waaronder de beslissende treffer in de ArenA (Ajax vs Vitesse, 0-1).  

image
Technisch directeur Mo Allach en Valeri Qazaishvili na de ondertekening

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen