Robin Gosens en Mo Hamdaoui op huurbasis naar FC Dordrecht

Robin Gosens en Mo Hamdaoui spelen aankomend seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht. Beide spelers worden voor één seizoen verhuurd aan de kersverse Eredivisionist.

De 19-jarige Duitser ging in de afgelopen winterstop nog mee op trainingskamp met het eerste elftal en werd daarna verhuurd aan FC Dordrecht. Met die club promoveerde hij via de play-offs naar de Eredivisie.

Ook Hamdaoui kende een succesvol seizoen. Zijn ontwikkeling wordt beloond met een contractverlenging voor twee jaar bij Vitesse. En hij krijgt de kans zich aankomend seizoen op Eredivisie-niveau verder te ontwikkelen.

Technisch directeur Mo Allach over de verhuurperiode: "Zowel Robin als Mo hebben dit seizoen zichtbaar progressie geboekt. Het is voor jonge spelers belangrijk om wekelijks op niveau te spelen. Dat dit nu kan op Eredivisie-niveau en bij een club waarvan wij vinden dat de voetbalopvatting positief is voor de ontwikkeling van spelers, is een compliment voor Robin en Mo."

image
Mo Hamdaoui kopt tegen Jong FC Dordrecht de winnende treffer binnen 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen