Viertal talenten langer bij Vitesse

Maandag 7 juli verbonden vier talenten zich langer aan Vitesse. Julian Lelieveld, Anil Mercan, Amine Ennali en Ewout Gouw zetten in het kantoor van technisch directeur Mo Allach hun handtekening onder een contract.

Arnhemmer Julian Lelieveld (16) maakte zijn debuut in de academie in het seizoen 2006|2007. Komend seizoen wordt alweer het negende seizoen van de aanvaller in Arnhem. Lelieveld tekende een contract tot 30 juni 2016 met de optie voor nog een seizoen.

image
Julian Lelieveld in actie tegen Cercle Brugge 

Anil Mercan (16) heeft er inmiddels ook al acht seizoenen op zitten in de academie. De in Tiel geboren aanvaller speelde afgelopen seizoen in Onder 17 en mocht afgelopen seizoen al enkele keren meespelen met Jong Vitesse. Mercan heeft een contract tot 30 juni 2015 met de optie voor nog een seizoen. 

image
Anil Mercan zoekt zijn Belgische tegenstander op

Amine Ennali (17) maakte in het seizoen 2013|2014 voor het eerst deel uit van de academie. In zijn eerste jaar begon de aanvaller in Onder 17, speelde vervolgens in Onder 19 en aan het einde van het seizoen kwam het zelfs nog tot een invalbeurt in de kampioenswedstrijd van Jong Vitesse in De Kuip tegen Jong Feyenoord. Ennali heeft een contract getekend tot 30 juni 2016 met de optie voor nog een seizoen.

image
Amine Ennali en technisch directeur Mo Allach

Ewout Gouw (19) speelt al sinds 2005 in de academie. De in Ede geboren middenvelder heeft twee kampioenschappen mogen meemaken in de voetbalacademie en speelde afgelopen seizoen in Onder 19. Gouw heeft een contract tot 30 juni 2015 getekend met de optie voor nog een seizoen.  

image
Ewout Gouw zet zijn handtekening

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen