Vitesse C1 neemt deel aan Koert Heilig toernooi

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus staat Sportpark Zeewijk in IJmuiden in het teken van het Koert Heilig Toernooi.

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus staat Sportpark Zeewijk in IJmuiden in het teken van het Koert Heilig Toernooi. Het jaarlijkse terugkerende toernooi kent een groot deelnemersveld bij zowel de D als de C teams. Vitesse/AGOVV is aanwezig met de C1 en speelt daardoor haar wedstrijden op zondag 23 augustus.

Vitesse/AGOVV C1 is ingedeeld in poule B en komt in actie tegen Zeeburgia C1, HFC Haarlem C1 en VSV Velserbroek C1. De wedstrijden duren 30 minuten en worden gespeeld op de kunstgrasvelden van IJ.V.V. Stormvogels. De eerste wedstrijd wordt om 10.35 uur gespeeld tegen Zeeburgia. Daarna neemt de ploeg van trainer Niels van Casteren het op tegen VSV Velserbroek. Die wedstrijd begint om 11.45 uur. Daarna volgt de laatste poulewedstrijd en die wordt gespeeld om 12.55 uur tegen HFC Haarlem.

Later in de middag worden de kruisfinales gespeeld en neemt Vitesse/AGOVV het op tegen een team uit Poule A. Deze poule bestaat uit thuisploeg IJ.V.V. Stormvogels C1, Hollandia C1, Excelsior C1 en SVW’27 C1. Na de kruisfinales worden de echte finales gespeeld. De tijden van de finale wedstrijden zijn op dit moment nog niet bekend.

Voor meer informatie over het toernooi kijk je op www.stormvogels.nl.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen