Jong Vitesse/AGOVV in oefenduel langs DTS'35

Jong Vitesse/AGOVV heeft dinsdagavond een oefenduel tegen DTS'35 met 4-2 gewonnen.

Jong Vitesse/AGOVV heeft dinsdagavond een oefenduel tegen DTS'35 met 4-2 gewonnen. Tot een kwartier voor tijd hield de recente Ede-cup winnaar stand, maar met twee treffers in de slotfase werd de overwinning alsnog naar zich toegetrokken. De treffers kwamen tot stand via Stanley Tailor, Kevin Cameron, Nick Koppens en Burak Tekay. Namens de Edenaren scoorden Fabian Maaskamp en Remco Speelziek.

Oefenwedstrijden zoals tegen DTS'35 gaan vaker voorkomen dit seizoen voor de Beloften. Door de meer intensieve samenwerking met ook de Beloften van AGOVV, worden vriendschappelijke wedstrijden ingepland om met een mix van spelers van Vitesse en AGOVV te spelen.

De ploeg van Hans van Arum domineerde de eerste helft en kwam na 31 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Stanley Tailor (AGOVV) scoorde uit een indirecte vrije trap. Na rust was het een meer gelijkwaardig duel en was het 52 minuten gelijk via Fabian Maaskamp. Jong VItesse reageerde snel door via KevinCameron direct de 2-1 op het scorebord te zetten. DTS'35 liet het er niet bij zitten en Remco Speelziek knalde hard de 2-2 binnen. Uiteindelijk trok Jong Vitesse het duel naar zich toe door in de slotfase een strafschop (Burak Tekay) te benutten en in de extra tijd zorgde Nick Koppens voor de 4-2 eindstand.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen