Stevanovic vervangt Verhaegh tegen Heerenveen

Met het altijd lastige uitduel tegen sc Heerenveen in het vooruitzicht beschikt Theo Bos over een nagenoeg fitte selectie. Tegenvaller is het ontbreken van aanvoerder Paul Verhaegh.

Met het altijd lastige uitduel tegen sc Heerenveen in het vooruitzicht beschikt Theo Bos over een nagenoeg fitte selectie. Tegenvaller is het ontbreken van aanvoerder Paul Verhaegh. De verdediger blesseerde zich in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord al voor rust met een liesblessure, wist het duel op karakter wel uit spelen, maar is nog niet voldoende hersteld om zaterdag in actie te komen.

De plaats van Verhaegh in de selectie wordt ingenomen door de weer van een enkelblessure herstelde Julian Jenner. "Een lastige wedstrijd", noemde Bos de ontmoeting met sc Heerenveen. "Helaas moeten we het daarin stellen zonder Verhaegh. Het zorgt voor een aanpassing op het middenveld." De genoemde aanpassing komt tot uiting in de persoon van Dalibor Stevanovic. Bos: "Dalibor heeft deze week veel arbeid geleverd en is inzetbaar."

Theo Bos bekeek de Friezen dit seizoen tweemaal en komt tot de conclusie dat de ploeg van Trond Sollied, net als zijn ploeg, nog zoekende is naar de juiste vorm. Waar we wel van uit kunnen gaan is dat zij met veel druk naar voren zullen spelen. Dat is bekend van Heerenveen in eigen stadion. Ik heb met mijn groep een goede week achter de rug. Ik heb een ploeg gezien die hard traint, goed traint en laat zien over veel scorend vermogen te beschikken. Ik ben er van overtuigd dat het een kwestie van tijd is voordat dit er ook uit komt", aldus Bos tijdens het wekelijkse praatje met de pers op Papendal.

sc Heerenveen - Vitesse
zaterdag 15 augustus, 20.45 uur
Abe Lenstra Stadion


Blessures: Paul Verhaegh (lies), Ronald Graafland (revaliderend van knieoperatie)
Schorsingen: -


 

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen