Spel biedt Theo Bos voldoende houvast

"De uitgangspositie vooraf was duidelijk", sprak Bos tijdens de persconferentie.

"De uitgangspositie vooraf was duidelijk", sprak Bos tijdens de persconferentie. "Beide ploegen begonnen aan het duel met één punt en wilden graag de eerste winst pakken om aansluiting te vinden met de ploegen waar je bij wilt staan. We hebben geprobeerd om uit te gaan van onze eigen kracht en ik vind dat dit in eerste helft bij vlagen lukte. We kregen al snel een kans voor Kolk, die er al meteen in hand gekund. Ik vond met name de eindpass enkele malen niet goed en dat is toch opvallend de voorbije wedstrijden. Het tegendoelpunt valt vervolgens uit het niets. Molhoek laat volgens mij zijn man lopen, terwijl Drost positie dekt en niet de man voldoende in de gaten houdt. 

"Ook na rust hebben we de kansen en mogelijkheden gekregen. Die ballen moeten er echter wel in als je een goed resultaat wilt halen. De laatste twintig minuten werd het veld groot en ging het spel meer heen en weer. Het spel van vandaag geeft mij zeker houvast. We waren niet minder dan Heerenveen en kregen veruit de beste kansen. Dan moet het volgende week tegen ADO Den Haag maar gebeuren", aldus de hoofdtrainer vanuit het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen