Interlands voor zes Vitesse-spelers

Aankomend weekend staan er een aantal interlands op het programma. Op dit moment zijn er zes internationals bij Vitesse. Zij reizen deze week af naar hun nationale elftal.

Vitesse-speler Zakaria Labyad speelt op woensdag 3 september met het Marokkaanse elftal een oefenduel spelen tegen het gastland van het WK in 2022, Qatar. Op zondag 7 september staat er voor Labyad een oefenduel tegen Libië op het programma. De Georgiërs Valeri Qazaishvili en Guram Kashia spelen op zondag 7 september een kwalificatiewedstrijd tegen Ierland, voor het EK in Frankrijk in 2016. 

Bertrand Traore speelt met Burkina Faso op zaterdag 6 september een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Lesotho. Op woensdag 10 september komt hij nog eens in actie bij een kwalificatiewedstrijd tegen Angola. 

Renato Ibarra treedt op zaterdag 6 september aan met Ecuador tegen Bolivia. Dit vriendschappelijk duel wordt gespeeld in Amerika. De wedstrijd Ecuador tegen Brazilië, eveneens gespeeld in Amerika, vindt plaats op dinsdag 9 september.  

De Serviër Uros Djurdjevic speelt op vrijdag 5 september met Servië U21 een kwalificatiewedstrijd tegen Italië U21. Op dinsdag 9 september treedt het Servische elftal onder de 21 aan in een kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland. 

Na het spelen van de interlands bereiden alle spelers zich voor op het tweede thuisduel van dit seizoen. De wedstrijd tegen Excelsior wordt gespeeld op zondag 14 september (aanvang 14.30 uur). 

image
Zakaria Labyad juicht na de 1-1 tegen SC Cambuur 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen