Jong Vitesse verslaat de Bataven in Gendt: 4-0

Woensdag uitgebreid fotoverslag beschikbaar voor Fanclubleden en Het Hertogdom

Woensdag uitgebreid fotoverslag beschikbaar voor Fanclubleden en Het Hertogdom
Na het toernooi in Pijnacker stond dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen de Bataven op het programma. Na een ruststand van 2-0 werd de eindstand na rust verdubbeld. Voor rust waren Genaro Snijders en Wiljan Pluim trefzeker, na rust nam invaller Soufiane Laghmouchi de overige doelpunten voor zijn rekening. 

Voor de uit de hoofdklasse gedegradeerde ploeg uit Gendt was het pas de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding die nog maar net begonnen is. Angeren werd in het eerste oefenduel met 4-1 verslagen, maar tegen de Arnhemmers wist de Bataven niet tot scoren te komen. Eenmaal werd, kort voor tijd, de lat geraakt. In de achtste minuut bracht Genaro Snijders na een knappe individuele actie de stand op 1-0 voor de ploeg van Hans van Arum. Binnen twintig minuten was het via Wiljan Pluim 2-0. De aanvaller profiteerde van simpel inleveren bij de Bataven en bekeken schoot Pluim de bal binnen.

Het duurde vervolgens lang voor de aanwezige toeschouwers weer een mooie aanval of een doelpunt mochten aanschouwen. De in de 61e minuut voor Davy Pröpper ingevallen Soufiane Laghmouchi maakte na rust cijfermatig het verschil. In de 73e minuut tikte de aanvaller op aangeven van Giovanni Gravenbeek de 3-0 binnen en tien minuten later rondde hij een zelf opgezette aanval in de korte hoek af: 4-0.

De Bataven - Jong Vitesse 0-4 (0-2)
'8 Snijders 0-1; '18 Pluim 0-2; Laghmouchi '73, '83 0-3 en 0-4

Opstelling Jong Vitesse
Van der Sman ('71 Brouwer), Felixdaal, Van Diermen, Vakadopoulos ('79 Den Hartog), Van der Linden, Pröpper ('61 Laghmouchi), Koppens, Gravenbeek ('85 Bruinier), Büttner ('71 Cameron), Pluim, Snijders ('46 Caio).
 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen