Vitesse A1 opent internationaal jeugdtoernooi

Op 14, 15 en 16 augustus staat sportpark ‘De Bezelhorst’ in Doetinchem in het teken van het jaarlijks terugkerende internationale A-jeugdtoernooi. Vrijdagavond 14 augustus gaat de 44ste editie van het internationale A-jeugdtoernooi van start. Na een aantal jaren van afwezigheid keert Vitesse/AGOVV terug op het toernooi.

p>image
Vitesse speelt haar eerste wedstrijd vrijdag 14 augustus om 19.30 uur tegen Kopenhagen. Zaterdag 15 augustus neemt de ploeg van Gerry Hamstra het om 14.00 uur op tegen gastvereniging v.v. Doetinchem, de club waar het voor de linksbenige Alexander Büttner allemaal begon. De laatste poule wedstrijd speelt de A1 zondagmiddag om 16.00 uur tegen Botafogo FR uit Brazilë.

Mocht Vitesse in de poule op de eerste of tweede plaatst eindigen, dan speelt het zondagochtend de halve finales. Mocht Vitesse die plekken niet halen, wordt er later in de middag gespeeld om de plaatsen vijf tot en met acht. De finale wordt zondag om 15.45 uur gespeeld.

Vitesse/AGOVV heeft tijdens het toernooi drie jeugdinternationals in de selectie. Patrick ter Mate, Jerry van Ewijk en Marco van Ginkel hebben inmiddels allemaal enkele jeugdinterlands achter hun naam staan. De volledige selectie bestaat uit de volgende spelers: Patrick ter Mate, Tom Vink, Raynick Damasco, Just Berends, Joel Germin, Adnane Tighadouini, Jerry van Ewijk, Hayri Pinarci, Gregory Viereck, Marco van Ginkel, Ted Heijckman, Jan Schimmel, Nick Bakker, Patrick van Egmond, Qendrim Gashi, Walter Kiomegni, Nando Wormgoor, Hamza Tagherbit en Mike Vreekamp.

Voor meer informatie over het toernooi kijk je op www.doetinchemtoernooi.nl.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen