Vitesse-spelers internationaal in actie

Diverse Vitesse-spelers vertegenwoordigden afgelopen dagen hun land. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden. 

Vrijdag 10 oktober kwam Uros Djurdjevic in de slotfase in actie tegen het Spaanse elftal O21. Beide ploegen wisten niet tot scoren te komen. De tweede wedstrijd in en tegen Spanje met 2-1 gewonnen door Servië O21.  

Renato Ibarra speelde met Ecuador een vriendschappelijk duel tegen Amerika. Beide ploegen kwamen niet verder dan één doelpunt: 1-1. Ibarra speelde alleen de eerste helft. 

Bertrand Traore verloor met Burkina Faso van Gabon: 0-2. Woensdag 15 oktober komt Gabon op bezoek bij Burkina Faso.

De Georgiër Valeri Qazaishvili verloor met zijn nationale team van Schotland. Het kwalificatieduel in Glasgow eindigde in 1-0. Vako speelde 80 minuten, waarna hij werd gewisseld voor oud-Vitessenaar Giorgi Chanturia. De wedstrijd tegen Gibraltar, een aantal dagen later, werd met 3-0 gewonnen door Georgië.

Op het EK-kwalificatietoernooi O19 heeft Kevin Diks zijn debuut gemaakt in het Nederlands elftal O19. De wedstrijd tegen Andorra werd gewonnen met 7-0. De tweede wedstrijd van het kwalificatietoernooi in Polen werd wederom gewonnen door het Nederlands elftal O19. Moldavië werd met 3-0 verslagen. Dinsdag 14 oktober werd de derde zege geboekt door het team onder leiding van Aron Winter. Nederland was met 1-2 te sterk voor Polen.

Na deze interlandperiode keren de spelers terug in Arnhem om zich met Vitesse voor te bereiden op het duel tegen Willem II (zaterdag 18 oktober, 18.30 uur). Donderdag 16 oktober wordt er om 10.15 uur getraind op Papendal.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen