Vitesse in stromende regen naar 6-0 winst

Duel na 77 minuten gestaakt wegens noodweer In Apeldoorn speelde Vitesse dinsdagavond tegen de nieuwbakken hoofdklasser CSV Apeldoorn. Zowel voor als na rust kwam de regen met bakken uit de hemel. De oplettende toeschouwers zagen Onur Kaya driemaal scoren. Santi Kolk scoorde twee keer en Davy Pröpper maakte de zes vol. Na 77 minuten vond scheidsrechter Braamhaar het welletjes en gaven de 22 spelers zich over aan het onweer.

image

 

 

Bij Vitesse ontbraken Rogier Molhoek, Dalibor Stevanovic en Lasse Nilsson wegens blessures. Sinan Kaloglu moest nog toekijken, maar zijn tewerkstellingsvergunning wordt woensdag afgegeven. De Turk is dan eindelijk inzetbaar en zal naar alle waarschijnlijkheid aanstaande zaterdag tegen Fortuna Düsselsorf zijn debuut maken in het shirt van de Arnhemmers.

Voor rust zetten Onur Kaya, prachtige krul in de bovenhoek, en een zeer gedreven Santi Kolk (2x, waarvan eveneens een prachtige van buiten de zestien meter) Vitesse op 3-0. Na rust prikte middenvelder Kaya er nog twee in en pakte Davy Pröpper ook nog een doelpunt mee na een prima combinatie met Kaya. In de 77e minuut werd de regen en het onweer te gortig en blies scheidsrechter Braamhaar voor het einde.

Piet Velthuizen maakte zijn rentree na een rugblessure en ook Nicky Hofs speelde de, in dit geval 77 minuten, gehele wedstrijd.

CSV - Vitesse 0-6 (0-3)
'23 Kaya 0-1; '28 Kolk 0-2; '31 Kolk 0-3; '55 Pröpper 0-4; '62 Kaya 0-5; '73 Kaya '0-6

Vitesse
Velthuizen, Verhaegh (C), Drost ('46 Van Diermen), Sprockel ('46 Felixdaal), Van der Struijk ('46 Van der Linden), Claudemir ('46 Gravenbeek), Hofs, Kaya, Büttner ('46 Jenner), Kolk ('46 Pluim), Snijders ('46 Pröpper)

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen