Veel goede uitslagen bij bekerduel tegen Flevo Boys

Het was voor veel leden dinsdag een goede avond. 53 'kenners' hadden de uitslag van 6-0 in het voordeel van de geel-zwarten voorspeld.

Gebruiker 'Jeroen026' blijft na vier speelrondes koploper met 14 punten, gevolgd door 11 gebruikers die allen 11 punten hebben verzameld.

Voorspel nu de uitslag van Excelsior-Vitesse!
Wil jij punten blijven verzamelen, hoger in het klassement terug te vinden zijn of in de top blijven staan? Ga dan nu naar het dashboard van MijnVitesse en voorspel de uislag van de competitiewedstrijd Excelsior v Vitesse.

MIJNUITSLAG
Tot aan de winterstop is de eerste competitieronde van MijnUitslag. De winnaar hiervan ontvangt een zeer exclusieve Vitesse-prijs. Na de winterstop volgt de tweede competitieronde en ook dan kan een fantastische prijs gewonnen worden. Later meer hierover.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen