Uitslag poll: 8e plaats is reëel en mooi!

Op zondag 12 september werd op Eredivisie Live het interview met Merab Jordania uitgezonden. Hierin sprak de eigenaar van Vitesse de nieuwe doelstelling voor dit seizoen uit: Vitesse gaat voor de achtste plaats! Wij peilden de mening onder de leden van MijnVitesse.

In totaal hebben 1140 leden hun mening gegeven op de vijfde poll die op de interactieve omgeving verscheen. Van de leden die gestemd hebben gaf 56,8% aan dat de achtste plaats dit seizoen reëel en mooi zou zijn. 32,3% vindt dat een achtste plaats boven verwachting zou zijn. Wel denkt 11% van de leden dat de Arnhemmers in mei hoger dan plaats acht eindigen.

Nieuwe poll online
Vandaag, dinsdag 5 oktober, staat er weer een nieuwe poll online op MijnVitesse. Afgelopen vrijdag was er geen rustactiviteit tijdens de wedstrijd Vitesse – Willem II. Wij willen graag van jullie weten wat jullie vinden van rustactiviteiten. Laat op het dashboard van MijnVitesse jouw mening horen!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen