Volg Vitesse op twitter!

Vitesse is vanaf de lancering van MijnVitesse ook te volgen op twitter. De teller staat op dit moment op 489 volgers.

Via de MijnVitesse twitter lees je als één van de eersten het Vitesse-nieuws! Alle nieuwsberichten die op Vitesse.nl verschijnen, worden meteen aangekondigd op twitter. Tijdens wedstrijden van de ploeg van Theo Bos worden de belangrijkste momenten van de wedstrijd getwitterd.

Wil jij dus als eerste op de hoogte zijn van alles wat met Vitesse te maken heeft en reageren op nieuws van Vitesse? Klik op de onderstaande twitter balk en volg Vitesse via de MijnVitesse twitter.

MijnVitesse is het officiële Vitesse twitter account. Heb je nog geen twitter account? Ga naar twitter.com en meld je snel aan en volg Vitesse!

Follow MijnVitesse on Twitter

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen