MijnFoto: bedenk een origineel onderschrift!

Een nieuwe functionaliteit van MijnVitesse is MijnFoto! In Turkije heeft de fotograaf van Vitesse aardig wat leuke foto’s gemaakt. Onderstaande foto laat een onderonsje tussen Vitesse-keeper Eloy Room en keeperstrainer Raimond van der Gouw zien. Aan jou de vraag om een origineel of grappig onderschrift voor deze foto te bedenken.

Geef door middel van een reactie jouw originele foto-onderschrift. Het leukste onderschrift vind je terug in de Vitesse Vandaag voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse - Feyenoord! Bedenk het onderschrift van de foto en wie weet lees je jouw onderschrift wel terug in de Vitesse Vandaag!

Vitesse behoudt het recht kwetsende reacties te verwijderen.

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen