Piet Velthuizen in voorlopige selectie Oranje

Piet Velthuizen is door bondscoach Bert van Marwijk opgeroepen voor het Nederlands elftal. Oranje speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland op woensdag 12 augustus. De samenstelling van de definitieve spelersgroep wordt vrijdag 7 augustus bekendgemaakt. Het oefenduel met Engeland staat voor woensdag 12 augustus op het programma. De aftrap in de Amsterdam ArenA is 20.45 uur.

image


"Super, fantastisch". Dat was de eerste reactie van Velthuizen na zijn uitverkiezing. "Natuurlijk is het erg mooi om bij de voorselectie van het Nederlands elftal te zitten. De focus bij mij blijft echter gewoon op de duels met Vitesse te liggen. Daarin moet ik goed presteren en fit blijven. Als dat gebeurt, zullen we vanzelf zien hoe de definitieve selectie er straks uitziet. Maar het is natuurlijk wel mooi he!", aldus de doelman.

 

 

 

 

De volledige voorselectie ziet er als volgt uit:

Ibrahim Afellay (PSV), Ryan Babel (Liverpool), Edson Braafheid (Bayern München), Mark van Bommel (Bayern München), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Eljero Elia (HSV), Klaas Jan Huntelaar (Real Madrid), Orlando Engelaar (PSV), John Heitinga (Atlético Madrid), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuyt (Liverpool), Dirk Marcellis (PSV), Joris Mathijsen (HSV), David Mendes da Silva (AZ), André Ooijer (PSV), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Real Madrid), Maarten Stekelenburg (Ajax), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Piet Velthuizen (Vitesse), Michel Vorm (FC Utrecht), Gregory van der Wiel (Ajax) en Demy de Zeeuw (Ajax).

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen