Welkom op de nieuwe website van Vitesse!

We hebben erg ons best gedaan om een aantrekkelijke Vitesse-omgeving voor jullie te creëren.

We hebben erg ons best gedaan om een aantrekkelijke Vitesse-omgeving voor jullie te creëren. De verwachtingen zijn natuurlijk hoog gespannen, vooral omdat de site een (betaalde) ledenomgeving, Het Hertogdom, herbergt waar daadwerkelijk meebeslist kan worden over beleidszaken van ons aller Vitesse. En dat is een primeur voor de Eredivisie.

Bij Vitesse beschouwen we namelijk niet de spelers, niet de werknemers, niet de sponsors, maar het publiek als de kurk waar de club op drijft. Onze aanhang, jullie, maakt, maken, een belangrijk deel uit van de club. Naar 22 voetballers kijken in een leeg stadion, werkt niet. Hoe goed er ook gevoetbald wordt, het resultaat zal tekort schieten op het gebied van sfeer, emotie en de sensatie van collectiviteit. Met het vernieuwde vitesse.nl willen wij de organisatorische basisvoorwaarden creëren die nadrukkelijk gericht zijn op een interactieve en oprechte binding met supporters, met jullie.

Daarbij hoort een website waar we met supporters kunnen communiceren en waar supporters onderling kunnen communiceren. De nieuwe site vertegenwoordigt om die reden een set van waarden, waar jullie je, als het goed is, door aangetrokken voelen en waar het raakvlak met ons publiek wordt verbreed van vooral voetbal naar een veel breder aanbod van diensten en contactmogelijkheden met de club. Vanzelfsprekend verheffen wij daarbij begrippen als service en saamhorigheid tot sleutelbegrippen binnen onze organisatie.

De komende weken wordt de site verder doorontwikkeld, want uiteraard zijn er altijd dingen die beter en mooier kunnen. Vitesse.nl is een ‘levende’ omgeving, wat zoveel wil zeggen als dat de site constant – mede op basis van jullie opmerkingen - wordt geoptimaliseerd. Wij wensen je veel surf- en leesplezier op vitesse.nl!

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen