Jong Vitesse gestart met oefenserie

Ploeg van Hans van Arum weer in training

Ploeg van Hans van Arum weer in training
Zaterdagmiddag 25 juli speelde Jong Vitesse alweer de derde oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegen Arnhemse Boys werd het 14-0. Daarvoor werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong Heracles Almelo en met 6-0 gewonnen van Redichem, de zaterdagamateurclub uit Renkum.

Trainer van Jong Vitesse, Hans van Arum, ziet zijn ploeg langzaam stapjes vooruit maken. "Je kon in de eerste wedstrijd zien dat de jongens nog behoorlijk aan elkaar moeten wennen. Dat ging tegen Almelo al beter en tegen Arnhemse Boys zag ik een duidelijk verschil. De tegenstand van de Boys vond ik eerlijk gezegd wel tegenvallen. Dat leidde tot een erg hoge uitslag. De kleinere amateurclubs hebben we nu gehad en in de komende wedstrijden zal de weerstand toenemen."

Tegen Arnhemse Boys scoorde nieuweling Kevin Cameron vier keer (allemaal na rust). Verder waren Davy Pröpper en Soufiane Laghmouchi tweemaal trefzeker. Verder scoorde Jop van der Linden vanaf elf meter, liet testspeler Chagrif liet ook te kunnen scoren, net als Nick Koppers en aanvaller Giovanni Gravenbeek.

Zaterdag 1 augustus speelt Jong Vitesse een oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk, de voormalige club van trainer Hans van Arum. Het duel in Nijkerk wordt om 14.30 uur gespeeld.

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen