Vitesse in Loenen langs AGOVV: 2-0

Vitesse heeft donderdagavond wederom de 'nul' gehouden in de voorbereiding.

image AGOVV werd in Loenen met 2-0 verslagen. Na rust zorgden Julian Jenner en Santi Kolk voor de doelpunten. AGOVV speelde in de slotfase met tien man nadat Julius Wille met rood van het veld werd gestuurd na een charge op Alexander Büttner.

AGOVV was met name voor rust enkele malen dreigend. Vooral met lange ballen en strakke voorzetten werd de defensie op de proef gesteld, maar tot echt grote kansen leidde het niet. Vitesse liet de bal op het middenveld goed rond gaan, maar het aanvalsspel was donderdagavond te wisselvallig.

Julian Jenner (schot voorlangs), Genaro Snijders (schot op de vuisten van de doelman) en Santi Kolk (inzet op de lat) waren in de eerste 45 minuten wel dichtbij een doelpunt. Na rust wisten Jenner en Kolk wel tot scoren te komen. Jenner kopte een hoekschop in de verre hoek en Kolk zette, na een slimme pass van Molhoek, Vitesse op een ruimere marge. Binnen een kwartier na rust was het duel gespeeld.

In het resterende deel kreeg Vitesse nog legio mogelijkheden om de score te verhogen en aan de andere kant moest Eloy Room zo nu en dan redding brengen, maar net als in de voorgaande duels bleef de defensie prima overeind. Zaterdag 18 juli speelt Vitesse in Angeren tegen Lokomotiv Sofia.

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen