Oosting en Hofs naar Vitesse O19

Joseph Oosting en Nicky Hofs zijn met onmiddellijke ingang aan de slag gegaan als respectievelijk trainer en assistent-trainer van Vitesse O19. Oosting was voorheen als trainer van O17 actief en Hofs fungeerde als diens assistent.

Het duo vervangt Marco Roelofsen, met wie de clubleiding in gesprek is over de invulling van zijn werkzaamheden bij Vitesse, en zijn assistent Leon Hese. Vitesse besloot tot de trainerswissel bij O19 om de voetbaltechnische ontwikkeling van zowel het team als de spelers een nieuwe impuls te geven.

De wisseling in de hoogste jeugdteams houdt in dat andere trainers van de Vitesse Voetbal Academie doorschuiven. Kevin Moeliker wordt nu trainer van O17 (hij was trainer van O16) met Leon Hese als assistent-trainer. Remco van der Schaaf krijgt de verantwoordelijkheid voor O16 waarbij hij wordt geassisteerd door Patrick Ax.

Roelofsen_Onder19

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen