Peter Bosz: ‘Mori vervangt geschorste Kashia’

Zaterdag 7 maart reist Vitesse naar Almelo voor het duel tegen Heracles. De Arnhemmers staan na de overwinning van vorige week op de vijfde plaats. De wedstrijd begint om 19.45 uur.

Vitesse werkt met een fitte groep toe naar het duel met Heracles. Alleen Guram Kashia is er zaterdag niet bij vanwege een schorsing. “Iedereen is er bij, op Guram na. Dat betekent dat wij als staf keuzes moeten maken. Dan Mori is de vervanger van Guram. Arnold Kruiswijk zit zaterdag wel bij de wedstrijdselectie”, zei Peter Bosz vrijdagmiddag. Voor de verdediger is het de eerste keer na de winterstop dat hij zich bij de selectie voegt.

imageBosz gaat zaterdag op bezoek bij zijn oude club. Heracles staat op de zestiende plaats en heeft de punten hard nodig. “Voetballend leggen zij het af tegen ons, dit betekent dat zij het op strijd zullen gooien. De wedstrijd zal zich vooral op de helft van Heracles afspelen. Zij zullen compact spelen. Ja, vroeg scoren kan dan helpen. Maar we moeten ook geduldig zijn en goed voetbal spelen.”

Later vanavond volgt de voorbeschouwing van Vitesse TV met Peter Bosz en Dan Mori.

image

image

Reacties (61)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

waarom ligt er een opblaasbare mini-versie van 't feestaardvarken op t veld?

<span class="blockquote">waarom ligt er een opblaasbare mini-versie van 't feestaardvarken op t veld?</span><br /> Tja, waarom niet he?

<span class="blockquote">waarom ligt er een opblaasbare mini-versie van 't feestaardvarken op t veld?</span><br /> <br /> Zo mini lijkt hij helemaal niet... Er zal na de training wel iets voor kinderen op de planning hebben gestaan. Of het is een ode aan Piet, dat kan natuurlijk ook.

De Gelderlander publiceerde vandaag de uitslag van de enquete waarin gesteld werd of Bosz moest blijven? 83% was voor het aanblijven van de coach, terwijl dit eind januari nog maar 26% was. Deze ommekeer is natuurlijk gemakkelijk te verklaren, omdat in de maand februari 6 maal achtereen gewonnen werd. Als je succesvol bent veranderd er veel. Bosz zegt zelf hierop, dat er alleen maar naar de resultaten van het elftal is gekeken. Hij vond dat opportunistisch en dat zou je niet moeten doen. Hij wil bij Vitesse bewijzen, dat je aantrekkelijk voetbal kunt koppelen aan resultaten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Bosz zegt, dat hij zijn tactiek niet heeft gewijzigd, maar daar denk ik toch heel anders over. Natuurlijk hebben de spelers geleerd van de domme fouten die in de eerste helft van de competitie gemaakt zijn. Maar toch heeft Bosz m.i. een aanpassing gedaan in zijn tactiek waaruit blijkt, dat ook hij het uiteindelijke resultaat tw. de 3 punten het belangrijkste vindt. Hij heeft gelijk, dat hij zijn spelers voor 80% "dominant en aanvallend" laat voetballen, maar als de voorsprong minimaal 1 doelpunt is gooit ook Peter Bosz een slot op de deur om verdedigend te wisselen of een extra verdediger te brengen om de verkregen voorsprong over de streep te trekken. Niet voor niets wordt dan geen risico meer gelopen. We hebben kunnen zien, dat ook onze achterhoedespelers de bal de tribunes in joegen. Dus ook Peter Bosz heeft hierin een concessie gedaan. Ik als supporter juich dit alleen maar toe. Ik verwacht vanavond een moeilijke pot voetbal met een Vitesse dat uiteindelijk toch aan het langste eind trekt. Een overwinning zou een geweldige opsteker zijn naar de wedstrijd tegen AZ. Vitesse probeer die positieve flow vast te houden. Succes mannen.

Goed verhaal. Ik ben het hier mee eens. <span class="blockquote">De Gelderlander publiceerde vandaag de uitslag van de enquete waarin gesteld werd of Bosz moest blijven? 83% was voor het aanblijven van de coach, terwijl dit eind januari nog maar 26% was. Deze ommekeer is natuurlijk gemakkelijk te verklaren, omdat in de maand februari 6 maal achtereen gewonnen werd. Als je succesvol bent veranderd er veel. Bosz zegt zelf hierop, dat er alleen maar naar de resultaten van het elftal is gekeken. Hij vond dat opportunistisch en dat zou je niet moeten doen. Hij wil bij Vitesse bewijzen, dat je aantrekkelijk voetbal kunt koppelen aan resultaten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Bosz zegt, dat hij zijn tactiek niet heeft gewijzigd, maar daar denk ik toch heel anders over. Natuurlijk hebben de spelers geleerd van de domme fouten die in de eerste helft van de competitie gemaakt zijn. Maar toch heeft Bosz m.i. een aanpassing gedaan in zijn tactiek waaruit blijkt, dat ook hij het uiteindelijke resultaat tw. de 3 punten het belangrijkste vindt. Hij heeft gelijk, dat hij zijn spelers voor 80% "dominant en aanvallend" laat voetballen, maar als de voorsprong minimaal 1 doelpunt is gooit ook Peter Bosz een slot op de deur om verdedigend te wisselen of een extra verdediger te brengen om de verkregen voorsprong over de streep te trekken. Niet voor niets wordt dan geen risico meer gelopen. We hebben kunnen zien, dat ook onze achterhoedespelers de bal de tribunes in joegen. Dus ook Peter Bosz heeft hierin een concessie gedaan. Ik als supporter juich dit alleen maar toe. Ik verwacht vanavond een moeilijke pot voetbal met een Vitesse dat uiteindelijk toch aan het langste eind trekt. Een overwinning zou een geweldige opsteker zijn naar de wedstrijd tegen AZ. Vitesse probeer die positieve flow vast te houden. Succes mannen. </span><br />

<span class="blockquote">De Gelderlander publiceerde vandaag de uitslag van de enquete waarin gesteld werd of Bosz moest blijven? 83% was voor het aanblijven van de coach, terwijl dit eind januari nog maar 26% was. Deze ommekeer is natuurlijk gemakkelijk te verklaren, omdat in de maand februari 6 maal achtereen gewonnen werd. Als je succesvol bent veranderd er veel. Bosz zegt zelf hierop, dat er alleen maar naar de resultaten van het elftal is gekeken. Hij vond dat opportunistisch en dat zou je niet moeten doen. Hij wil bij Vitesse bewijzen, dat je aantrekkelijk voetbal kunt koppelen aan resultaten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Bosz zegt, dat hij zijn tactiek niet heeft gewijzigd, maar daar denk ik toch heel anders over. Natuurlijk hebben de spelers geleerd van de domme fouten die in de eerste helft van de competitie gemaakt zijn. Maar toch heeft Bosz m.i. een aanpassing gedaan in zijn tactiek waaruit blijkt, dat ook hij het uiteindelijke resultaat tw. de 3 punten het belangrijkste vindt. Hij heeft gelijk, dat hij zijn spelers voor 80% "dominant en aanvallend" laat voetballen, maar als de voorsprong minimaal 1 doelpunt is gooit ook Peter Bosz een slot op de deur om verdedigend te wisselen of een extra verdediger te brengen om de verkregen voorsprong over de streep te trekken. Niet voor niets wordt dan geen risico meer gelopen. We hebben kunnen zien, dat ook onze achterhoedespelers de bal de tribunes in joegen. Dus ook Peter Bosz heeft hierin een concessie gedaan. Ik als supporter juich dit alleen maar toe. Ik verwacht vanavond een moeilijke pot voetbal met een Vitesse dat uiteindelijk toch aan het langste eind trekt. Een overwinning zou een geweldige opsteker zijn naar de wedstrijd tegen AZ. Vitesse probeer die positieve flow vast te houden. Succes mannen. </span><br /> <br /> Het geheim is teamspirit en wedstrijden professioneel over de streep trekken. Als ik Vitesse nu zie zie ik een team dat voor elkaar knokt met zelfs een traore en labyad die meeverdedigen. Het losse zand is weg, en daarbij zijn er natuurlijk ook kleine maar succesvolle wijzigingen in de opstellingen doorgevoerd zoals diks voor wallace en traore voor dauda. En natuurlijk room voor piet.

<span class="blockquote">De Gelderlander publiceerde vandaag de uitslag van de enquete waarin gesteld werd of Bosz moest blijven? 83% was voor het aanblijven van de coach, terwijl dit eind januari nog maar 26% was. Deze ommekeer is natuurlijk gemakkelijk te verklaren, omdat in de maand februari 6 maal achtereen gewonnen werd. Als je succesvol bent veranderd er veel. Bosz zegt zelf hierop, dat er alleen maar naar de resultaten van het elftal is gekeken. Hij vond dat opportunistisch en dat zou je niet moeten doen. Hij wil bij Vitesse bewijzen, dat je aantrekkelijk voetbal kunt koppelen aan resultaten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Bosz zegt, dat hij zijn tactiek niet heeft gewijzigd, maar daar denk ik toch heel anders over. Natuurlijk hebben de spelers geleerd van de domme fouten die in de eerste helft van de competitie gemaakt zijn. Maar toch heeft Bosz m.i. een aanpassing gedaan in zijn tactiek waaruit blijkt, dat ook hij het uiteindelijke resultaat tw. de 3 punten het belangrijkste vindt. Hij heeft gelijk, dat hij zijn spelers voor 80% "dominant en aanvallend" laat voetballen, maar als de voorsprong minimaal 1 doelpunt is gooit ook Peter Bosz een slot op de deur om verdedigend te wisselen of een extra verdediger te brengen om de verkregen voorsprong over de streep te trekken. Niet voor niets wordt dan geen risico meer gelopen. We hebben kunnen zien, dat ook onze achterhoedespelers de bal de tribunes in joegen. Dus ook Peter Bosz heeft hierin een concessie gedaan. Ik als supporter juich dit alleen maar toe. Ik verwacht vanavond een moeilijke pot voetbal met een Vitesse dat uiteindelijk toch aan het langste eind trekt. Een overwinning zou een geweldige opsteker zijn naar de wedstrijd tegen AZ. Vitesse probeer die positieve flow vast te houden. Succes mannen. <br /> <br /> Het geheim is teamspirit en wedstrijden professioneel over de streep trekken. Als ik Vitesse nu zie zie ik een team dat voor elkaar knokt met zelfs een traore en labyad die meeverdedigen. Het losse zand is weg, en daarbij zijn er natuurlijk ook kleine maar succesvolle wijzigingen in de opstellingen doorgevoerd zoals diks voor wallace en traore voor dauda. En natuurlijk room voor piet.</span><br /> <br /> Door veel wedstrijden in dezelfde samenstelling te spelen krijg je automatisme in de ploeg en dat betaalt zich uit door voor elkaar door het vuur te gaan en ook het vuile werk op te knappen bij balverlies. Het klopt wat je zegt Vitesse is een echt TEAM geworden.

<span class="blockquote">De Gelderlander publiceerde vandaag de uitslag van de enquete waarin gesteld werd of Bosz moest blijven? 83% was voor het aanblijven van de coach, terwijl dit eind januari nog maar 26% was. Deze ommekeer is natuurlijk gemakkelijk te verklaren, omdat in de maand februari 6 maal achtereen gewonnen werd. Als je succesvol bent veranderd er veel. Bosz zegt zelf hierop, dat er alleen maar naar de resultaten van het elftal is gekeken. Hij vond dat opportunistisch en dat zou je niet moeten doen. Hij wil bij Vitesse bewijzen, dat je aantrekkelijk voetbal kunt koppelen aan resultaten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Bosz zegt, dat hij zijn tactiek niet heeft gewijzigd, maar daar denk ik toch heel anders over. Natuurlijk hebben de spelers geleerd van de domme fouten die in de eerste helft van de competitie gemaakt zijn. Maar toch heeft Bosz m.i. een aanpassing gedaan in zijn tactiek waaruit blijkt, dat ook hij het uiteindelijke resultaat tw. de 3 punten het belangrijkste vindt. Hij heeft gelijk, dat hij zijn spelers voor 80% "dominant en aanvallend" laat voetballen, maar als de voorsprong minimaal 1 doelpunt is gooit ook Peter Bosz een slot op de deur om verdedigend te wisselen of een extra verdediger te brengen om de verkregen voorsprong over de streep te trekken. Niet voor niets wordt dan geen risico meer gelopen. We hebben kunnen zien, dat ook onze achterhoedespelers de bal de tribunes in joegen. Dus ook Peter Bosz heeft hierin een concessie gedaan. Ik als supporter juich dit alleen maar toe. Ik verwacht vanavond een moeilijke pot voetbal met een Vitesse dat uiteindelijk toch aan het langste eind trekt. Een overwinning zou een geweldige opsteker zijn naar de wedstrijd tegen AZ. Vitesse probeer die positieve flow vast te houden. Succes mannen. </span><br /> Zo werkt dat. Als Vitesse wedstrijden achter elkaar verliest vinden mensen Bosz ongeschikt. Wint Vitesse een paar potjes en Bosz plotseling is de ideale trainer. Wat nou als Vitesse vanavond per ongeluk niet wint, en volgende week tegen AZ thuis klop krijgt? Dan roept die 83% waarschijnlijk weer dat de onbenul weg moet. Ik kijk niet naar de korte termijn. De onbenul Bosz heeft met zijn voetbal visie het vorige als zowel het huidige seizoen totaal verpest. Bovendien weigert hij om duidelijkheid te geven over het feit of hij wil blijven of niet. Aan zon trainer heb je als club niks. Ik zeg wegwezen met die lambal, al wint hij nog alle wedstrijden die er nog te spelen zijn, dan nog vind ik dat hij ondermaats gepresteerd heeft met de selecties van het vorige als het huidige seizoen

<span class="blockquote">De Gelderlander publiceerde vandaag de uitslag van de enquete waarin gesteld werd of Bosz moest blijven? 83% was voor het aanblijven van de coach, terwijl dit eind januari nog maar 26% was. Deze ommekeer is natuurlijk gemakkelijk te verklaren, omdat in de maand februari 6 maal achtereen gewonnen werd. Als je succesvol bent veranderd er veel. Bosz zegt zelf hierop, dat er alleen maar naar de resultaten van het elftal is gekeken. Hij vond dat opportunistisch en dat zou je niet moeten doen. Hij wil bij Vitesse bewijzen, dat je aantrekkelijk voetbal kunt koppelen aan resultaten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Bosz zegt, dat hij zijn tactiek niet heeft gewijzigd, maar daar denk ik toch heel anders over. Natuurlijk hebben de spelers geleerd van de domme fouten die in de eerste helft van de competitie gemaakt zijn. Maar toch heeft Bosz m.i. een aanpassing gedaan in zijn tactiek waaruit blijkt, dat ook hij het uiteindelijke resultaat tw. de 3 punten het belangrijkste vindt. Hij heeft gelijk, dat hij zijn spelers voor 80% "dominant en aanvallend" laat voetballen, maar als de voorsprong minimaal 1 doelpunt is gooit ook Peter Bosz een slot op de deur om verdedigend te wisselen of een extra verdediger te brengen om de verkregen voorsprong over de streep te trekken. Niet voor niets wordt dan geen risico meer gelopen. We hebben kunnen zien, dat ook onze achterhoedespelers de bal de tribunes in joegen. Dus ook Peter Bosz heeft hierin een concessie gedaan. Ik als supporter juich dit alleen maar toe. Ik verwacht vanavond een moeilijke pot voetbal met een Vitesse dat uiteindelijk toch aan het langste eind trekt. Een overwinning zou een geweldige opsteker zijn naar de wedstrijd tegen AZ. Vitesse probeer die positieve flow vast te houden. Succes mannen. <br /> Zo werkt dat. Als Vitesse wedstrijden achter elkaar verliest vinden mensen Bosz ongeschikt. Wint Vitesse een paar potjes en Bosz plotseling is de ideale trainer. Wat nou als Vitesse vanavond per ongeluk niet wint, en volgende week tegen AZ thuis klop krijgt? Dan roept die 83% waarschijnlijk weer dat de onbenul weg moet. Ik kijk niet naar de korte termijn. De onbenul Bosz heeft met zijn voetbal visie het vorige als zowel het huidige seizoen totaal verpest. Bovendien weigert hij om duidelijkheid te geven over het feit of hij wil blijven of niet. Aan zon trainer heb je als club niks. Ik zeg wegwezen met die lambal, al wint hij nog alle wedstrijden die er nog te spelen zijn, dan nog vind ik dat hij ondermaats gepresteerd heeft met de selecties van het vorige als het huidige seizoen</span><br /> <br /> Het jaar 2014 is inderdaad verpest door onder andere bosz en het is nog steeds geen ideale trainer, maar hij heeft na de preken van kashia en verbeek geleerd van zijn fouten. En hij heeft 6 wedstrijden achter elkaar gewonnen, dus je kan niet meer spreken van een ´paar potjes´.

Mogen we niet meer reageren op de wedstrijd?

Het is over nu , aleen de gokkerij van de play offs proberen te halen.<br /> je weet bij winst play offs wat de nadelen zijn.<br /> Korte vakantie en in juli in skopje je seizoen verkloten met een veredeld amateur elftal bah bah<br /> <br />

Diep in de blessuretijd maakte de thuisploeg via Avdic de gelijkmaker. In de eerste helft had Traore de score namens de Arnhemmers geopend. <br /> <br /> Dit was gewoon een eigen goal Traore moet spelen en word maar de hemel in geprezen Maar Djurdjevic krijgt weer geen kans door deze eikel van een trainer die van mij mag oprotten.

De wissel 15 seconden voor afloop van de extra tijd was een blunder. Als je zo onder druk staat ga je geen risico nemen door 1,5 minuut extra speeltijd te creëren. Dat mag je Bosz aanrekenen. Mori en Vejinovic hebben met hun gestuntel de rest gedaan...

Ik had gereageerd maar je mag schijnbaar geen reacties meer geven het word steeds gekker hier.

<span class="blockquote">De wissel 15 seconden voor afloop van de extra tijd was een blunder. Als je zo onder druk staat ga je geen risico nemen door 1,5 minuut extra speeltijd te creëren. Dat mag je Bosz aanrekenen. Mori en Vejinovic hebben met hun gestuntel de rest gedaan...</span><br /> Helemaal mee eens Dogo. Dit was ook het eerste wat ik riep. Dit was een onbenullig moment om tijd te rekken.

<span class="blockquote">Ik had gereageerd maar je mag schijnbaar geen reacties meer geven het word steeds gekker hier. </span><br /> belachelijk inderdaad

ja dat was een domme actie van Bosz, ik vind dat hij djurjevic de laatste 15 min erin had moeten doen. Je weet dat traore dan op is. Het kan niet altijd feest zijn maar dit was wel erg zuur....Op naar AZ dat wordt erg lastig, nare ploeg om tegen te spelen.

Heel erg jammer en onnodig. Nu maar hopen dat AZ de komende 2 wedstrijden verliest en Feyenoord punten laat liggen. Dan speel je in ieder geval nog ergens om.

Dit was weer het oude Vitesse. In blessuretijd de overwinning weggeven. Genoeg kansen op meer gehad, maar obv de tweede helft werd het terecht gelijk. Zo verlies je zuur 2 punten, maar tegen Twente won je op dezelfde manier onverdiend. Het gezegde " je staat aan het eind waar je hoort te staan" gaat ook hier op. Zes keer achter elkaar gewonnen en nu een uitwedstrijd gelijk is prima, maar het spel vanavond niet. Vitesse heeft -en dat is allang bekend- een scoringsprobleem. Daarom zal de ploeg niet hoger komen dan tussen de plaatsen 5 en 7.

Idd hele domme wissel van bosz, maar ook respectloos om zo´n jongen in de 93ste minuut te brengen om tijd te rekken. Maar waarom kunnen we in godesnaam niet reageren op de wedstrijdtopic? Gaan ze dat na iedere slechte wedstrijd doen zeker omdat ze de bui al zien hangen qua slechte reacties. Dictatuur!

Er gaat iets fout op de site van wedstrijdverslag we kunnen geen reactie geven<br /> Vitesse heeft zich met name in de tweede helft niet van de goed kant laten zien. Hebben het middenveld uit handen gegeven en lieten zich makkelijk onder druk zetten. Het was wachten op de tegengoal. Ik denk ook dat er een tactische fout is gemaakt met de late wissel. Door te wisselen werd er nog een minuut bijgeteld en in die minuut viel de tegengoal. Niet handig dus deze wissel. <br /> Normaliter had Vitesse deze wedstrijd moeten winnen , maar ja een stapje extra zetten is kennelijk nog te moeilijk voor dit team. Waar het dit jaar eindigt is nog niet te zeggen , maar plek drie kunnen we vergeten. Volgende week tegen AZ dan zal het echt veel beter moeten willen we een kans op de overwinning maken.

Wedstrijden die kuipers leidt vallen heel vaak in ons nadeel uit. Waarom keurt hij dat doelpunt van proper af? Maak je die dan wordt het 5 - 0 . De krampachtigheid komt weer terug. Vitesse scoort moeilijk en de tegenstander gaat met 1-0 voor een tegen goal want ze hebben niets te verliezen. NAC Cambuur Pec en nu dit weer heeft ons 9 punten gekost. Maar ook de eerste wedstrijd tegen Ajax 3 punten. We hadden makkelijk 2de kunnen staan. Het is structureel bij vitesse. Als we 1 doelpunt scoren drukken we niet door. De tegenpartij geeft dan gas en vaak gaat het dan mis.

<span class="blockquote">Wedstrijden die kuipers leidt vallen heel vaak in ons nadeel uit. Waarom keurt hij dat doelpunt van proper af? Maak je die dan wordt het 5 - 0 . De krampachtigheid komt weer terug. Vitesse scoort moeilijk en de tegenstander gaat met 1-0 voor een tegen goal want ze hebben niets te verliezen. NAC Cambuur Pec en nu dit weer heeft ons 9 punten gekost. Maar ook de eerste wedstrijd tegen Ajax 3 punten. We hadden makkelijk 2de kunnen staan. Het is structureel bij vitesse. Als we 1 doelpunt scoren drukken we niet door. De tegenpartij geeft dan gas en vaak gaat het dan mis. </span><br /> En dan laat kuipers ipv 3 minuten 5 minuten doorspelen. Typisch kuipers. Altijd in ons nadeel. De meeste scheidsrechters fluiten ook met 3 minuten af.<br />

We hoeven echt niet bang te zijn dat we meneer Vejinovic verkopen hoor , die brengt nog geen stuiver op .....<br /> Weet geen vrije trap laat staan een penalty op doel te krijgen...!!!<br /> EN KOOP IN DE ZOMER NOU EENS EEN SCORENDE SPITS ......DIT ROEP IK AL 2 JAAR SCOUTING, BESTUUR !!!!

Ik vind iedereen nu opeens wel heet kritisch. Natuurlijk was die wissel (achteraf, makkelijk praten) niet handig en traden Mori en Vejinovic net goed op bij die goal. <br /> <br /> Maar: <br /> - beetje geluk tegen 020 met een doelpunt waar hands bij zat en Room die even later een schot tegen de lat tikt;<br /> - beetje geluk tegen Cambuur dat door een fout van Kashia Cambuur niet al na 4 minuten op 1-0 staat, en geluk bij de 0-2;<br /> - geluk tegen NAC dat die afgedwaalde voorzet achter Room tegen de paal belandt en niet in het doel;<br /> - geluk tegen Twente dat we in de laatste minuut nog winnen;<br /> - gelukt bij de 1-0 tegen Heracles.<br /> <br /> Nou komt bij voetbal ook vaak de geluksfactor om de hoek kijken, maar als je zelf de kansen niet maakt dan kan dit een keer gebeuren.<br /> <br /> 18 punten uit 6 wedstrijden was ook wel een ongekende luxe. Nu een keer gelijk spelen geen ramp, maar wel doodzonde omdat het publiek in Arnhem in een klein wonder richting de 3e plek begon te geloven. Dat wonder moet dan vandaag in ieder geval weer een overwinning van Utrecht op AZ inhouden en een gelijkspel van Feyenoord tegen NAC. Als dat niet gebeurt dan wordt het gat te groot, wat direct impact zal hebben op de toeschouwers aantallen en de sfeer thuis tegen AZ.<br /> <br /> Het wordt weer knokken in de nacompetitie en dan houd ik mijn hart vast. En zelfs als we winnen worden we weer een paar speelronden de binnenlanden van Albanië en Bulgarije in gestuurd.<br /> <br /> Vitesse supporter zijn gaat niet altijd over rozen.....<br />

<span class="blockquote">Idd hele domme wissel van bosz, maar ook respectloos om zo´n jongen in de 93ste minuut te brengen om tijd te rekken. Maar waarom kunnen we in godesnaam niet reageren op de wedstrijdtopic? Gaan ze dat na iedere slechte wedstrijd doen zeker omdat ze de bui al zien hangen qua slechte reacties. Dictatuur!</span><br /> <br /> Het gebeurt vaker dat een negatief geladen topic (vaak na weer een teleurstellende wedstrijd) snel wordt weggedrukt door allerlei onzintopics over de BC, een uitgedeeld lintje of maatschappelijke bezigheden van de club. Nu laten ze ons onze gal spuwen in een niet opvallend topic over Kashia. Dan valt de negativiteit niet zo op en de tegenstelling tov de absurde pool van de gelderlander, waarin zo genaamd 83% van de supporters achter verlenging voor Bosz zou staan. Nepperij en verkapte censuur is dit allemaal. Het klapvee heeft al betaald en moeten nu vooral even niet lastig zijn. Starks als de seizoenkaarten weer moeten worden verkocht smeren ze ons wel weer stroop aan de mond, maar nu even niet.... nee, vooral nu even niet.. Er moet eerst bedacht worden hoe het verlengen van Bosz zo positief mogelijk naar buiten gebracht kan worden. Daarbij is kritiek van de achterban niet welkom!! <br />

<span class="blockquote"> <br /> En dan laat kuipers ipv 3 minuten 5 minuten doorspelen. Typisch kuipers. Altijd in ons nadeel. De meeste scheidsrechters fluiten ook met 3 minuten af.<br /> </span><br /> <br /> ...Dat is de schuld van Bosz.. Hij wisselt 15 seconden voordat de extra speltijd er op zit. Kuipers keek nota bene al op zijn horloge om af te gaan fluiten. Bij elke wissel neem je op de koop toe dat er weer 1 tot 1,5 minuut wordt bijgeteld. Dus de poging van Bosz om tijd te rekken en waarbij hij ook nog eens Djurdjevic heel lullig misbruikt, is Vitesse fataal geworden... Blunder 1e klasse!!<br />

<span class="blockquote">Het is over nu , aleen de gokkerij van de play offs proberen te halen.<br /> je weet bij winst play offs wat de nadelen zijn.<br /> Korte vakantie en in juli in skopje je seizoen verkloten met een veredeld amateur elftal bah bah<br /> <br /> </span><br /> <br /> Ik heb al eerder geschreven dat het winnen van de play-offs inderdaad alleen maar nadelen geeft. Met een moe en vroegtijdig uitgeblust elftal de competitie ingaan.. Die voorrondes EL is nog meer funest dan de Afrikacup. Dat betreft vaak maar één of twee spelers, met de hele korte zomerstop door de EL voorrondes heb je het hele elftal te pakken..

<span class="blockquote">Wedstrijden die kuipers leidt vallen heel vaak in ons nadeel uit. Waarom keurt hij dat doelpunt van proper af? Maak je die dan wordt het 5 - 0 . De krampachtigheid komt weer terug. Vitesse scoort moeilijk en de tegenstander gaat met 1-0 voor een tegen goal want ze hebben niets te verliezen. NAC Cambuur Pec en nu dit weer heeft ons 9 punten gekost. Maar ook de eerste wedstrijd tegen Ajax 3 punten. We hadden makkelijk 2de kunnen staan. Het is structureel bij vitesse. Als we 1 doelpunt scoren drukken we niet door. De tegenpartij geeft dan gas en vaak gaat het dan mis. <br /> En dan laat kuipers ipv 3 minuten 5 minuten doorspelen. Typisch kuipers. Altijd in ons nadeel. De meeste scheidsrechters fluiten ook met 3 minuten af.<br /> </span><br /> De wedstrijden die Kuijpers fluit speelt Vitesse tegen 12 man. Zeker tegen 020 maar ook in dit soort wedstrijden fluit deze lijer voor Vitesse naar de klote ( net als Nijhuis en Blom overigens ). De goal van Propper was gewoon een geldige treffer, maar deze idioot schijnt dan zogenaamd weer wat gezien te hebben. En toch krijgt deze corrupte lul weer alle complimenten van de NOS. Overigens vind ik het feit dat hij in de blessure tijd nog een minuut bijtrekt zeer terecht. Zon wissel ontneemt Heracles toch weer de nodige tijd om gelijk te maken, dus dat hij dan die tijd erbij trekt is logisch. Alleen verwacht ik niet dat deze corrupte lul dit ook zou doen als het Vitesse betreft bij wie dit gebeurt. In de Eredivisie heb ik het liefst Higler als arbiter. Deze knurft kan er geen fluit van, maar hij is in ieder geval te dom om partijdig te zijn

Ook ik vond het in de tweede helft weer een typische Vitesse helft met veel fouten.Het gevoel wat overheerst is het feit dat we in zeven wedstrijden 20 punten gehaald hebben.<br /> Dat is toch gewoon heel goed,maar vooral de laatste wedstrijd en dan met name de tweede helft baart mij toch wel enige zorg.<br /> Het gestuntel met daarbij de fouten van diverse spelers is gewoon lachwekkend!<br /> Een aantal spelers hebben ook in deze wedstrijd aangetoond,dat zij absoluut niet met een beetje druk om kunnen gaan en naar allerlei andere oorzaken zoeken.<br /> De veelbesproken wissel door Bosz gedaan in de laatste seconden van de wedstrijd is gewoon beschamend en minachtend naar Uros Djurjevic toe.<br /> Ps:een eventuele nieuwe speler moet graag voor Vitesse willen spelen of helemaal niet!<br /> Waarom kunnen we deze regel ook niet toepassen op onze trainer Peter Bosz,of zou het een en ander te maken hebben met een contract voor zijn zoon Gino en het aanblijven van Hendri Kruzen.<br />

Dat Vitesse beter niet Europa in kan gaan is echt, met alle respect, dom gelul.<br /> Dan kan je Vitesse beter maar in de 1e divisie laten spelen.<br /> Vitesse had gewoon in de 1e helft 3-0 voor moeten staan, was er niks aan de hand geweest.<br /> Zelfs in de 2e helft waren er nog 3 grote kansen. Goal van Pröpper onterecht afgekeurd, van Heracles onterecht goedgekeurd. Weghorst die allang rood had moeten hebben. Met pech punten verspeeld.<br /> Maar zoals BertK al zegt, je hebt ook wel eens mazzel. Nu niet.<br /> Overigens dat wisselen in extra tijd doet elke club in Europa al jaren, vooral de Spaanse en Italiaanse clubs, en dan zeggen we : zo moet je een resultaat over de streep trekken.

<span class="blockquote">Ook ik vond het in de tweede helft weer een typische Vitesse helft met veel fouten.Het gevoel wat overheerst is het feit dat we in zeven wedstrijden 20 punten gehaald hebben.<br /> Dat is toch gewoon heel goed,maar vooral de laatste wedstrijd en dan met name de tweede helft baart mij toch wel enige zorg.<br /> Het gestuntel met daarbij de fouten van diverse spelers is gewoon lachwekkend!<br /> Een aantal spelers hebben ook in deze wedstrijd aangetoond,dat zij absoluut niet met een beetje druk om kunnen gaan en naar allerlei andere oorzaken zoeken.<br /> De veelbesproken wissel door Bosz gedaan in de laatste seconden van de wedstrijd is gewoon beschamend en minachtend naar Uros Djurjevic toe.<br /> Ps:een eventuele nieuwe speler moet graag voor Vitesse willen spelen of helemaal niet!<br /> Waarom kunnen we deze regel ook niet toepassen op onze trainer Peter Bosz,of zou het een en ander te maken hebben met een contract voor zijn zoon Gino en het aanblijven van Hendri Kruzen.<br /> </span><br /> Juiste opmerking wat het aanblijven van Bosz betreft. Graag of niet! Waar haalt die onbenul de arrogantie vandaan om Vitesse zo aan het lijntje te houden. Ik ben blij dat hij nog niet heeft verlengt. Zijn vertrek zou de eerste versterking van het nieuwe seizoen betekenen

Jammer, jammer en nog eens jammer dat Vitesse 2 punten heeft laten liggen. Ik had over de wedstrijden tegen Heracles en AZ in totaal op 4 punten gerekend: 3 tegen Heracles en 1 tegen AZ (de club in vorm). Ik hoop dat Vitesse de 3 punten nu maar pakt tegen AZ.<br /> <br /> Ik wil even niet mee doen met al het gekat op de heer Bosz. De afgelopen wedstrijden heeft hij bewezen het elftal goed neer te kunnen zetten. Na de wedstrijd was hij op een goede manier kritisch: Vitesse deed mee met het opportunistische vechtvoetbal van Heracles in plaats van gebruik te maken van de eigen kracht. Als trainer zit je dan ook maar lijdzaam aan de kant. Je kunt roepen wat je wilt, maar als de spelers blijven volharden met het maken van de verkeerde keuzes, dan staat ook de heer Bosz machteloos.<br /> <br /> Met velen zou ik overigens ook wensen dat Djurjevic meer speeltijd krijgt, maar het is even niet anders.

Vitesse heeft de malaise over zichzelf afgeroepen door de vele kansen niet te benutten na de 1-0 voorsprong. Dan weet je van tevoren, dat je de tegenpartij hierdoor in leven houdt en de mogelijkheid geeft alsnog gelijk te maken, hetgeen dan ook in de laatste minuut van de extra speeltijd geschiedde. Peter Bosz ging opzichtig in de fout door in de laatste minuut van de extra speeltijd te wisselen. Die wissel had hij 20 minuten voor tijd moeten verrichten, zodat Djurdjevic het gevoel had gekregen dat de coach hem werkelijk waardeerde. Nu was het minachting voor deze speler en de gelijkmaker van Heracles. Je zou bijna zeggen God straft onmiddellijk! <br /> Ik vond Vitesse te hautain spelen tegen Heracles en bij de de meeste spelers miste ik het venijn om werkelijk die wedstrijd te winnen. Jammer, want 3 punten lagen voor het grijpen. Ik vond, dat onze aanvoerder Kashia node gemist werd. Passie en vechtlust was niet optimaal aanwezig.

<span class="blockquote">Het is over nu , aleen de gokkerij van de play offs proberen te halen.<br /> je weet bij winst play offs wat de nadelen zijn.<br /> Korte vakantie en in juli in skopje je seizoen verkloten met een veredeld amateur elftal bah bah<br /> <br /> <br /> <br /> Ik heb al eerder geschreven dat het winnen van de play-offs inderdaad alleen maar nadelen geeft. Met een moe en vroegtijdig uitgeblust elftal de competitie ingaan.. Die voorrondes EL is nog meer funest dan de Afrikacup. Dat betreft vaak maar één of twee spelers, met de hele korte zomerstop door de EL voorrondes heb je het hele elftal te pakken..</span><br /> <br /> De Europa League gaat wel op de schop. Zo plaatst de bekerwinnaar zich al rechtstreeks voor de groepsfase en de nummer 3 en play-offs winnaar hoeven enkel de laatste kwalificatieronde te spelen, in augustus dus.

Kijk hier maar: http://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80%9316_UEFA_Europa_League <br /> <br /> Nederland staat tussen 5-9.

De reden dat de eredivisie financieel zo weinig kan ivt de premier league: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=239155<br /> <br /> Tuurlijk is de premier league beter, maar 110 mln van city tov 8 mln voor de landskampioen ajax? De competitie is echt niet zoveel beter. Ze ontvangen dus 13,75 keer zoveel als ajax.

Na 16 min. Utrecht-AZ 3-0 ...!!!<br /> <br /> Programma komend weekend:<br /> Twente-Zwolle<br /> Vitesse-AZ<br /> <br /> Als Vitesse deze wedstrijd niet wint is het over en uit wat betreft het seizoen ....!!!

<span class="blockquote">Na 16 min. Utrecht-AZ 3-0 ...!!!<br /> <br /> Programma komend weekend:<br /> Twente-Zwolle<br /> Vitesse-AZ<br /> <br /> Als Vitesse deze wedstrijd niet wint is het over en uit wat betreft het seizoen ....!!!</span><br /> <br /> Tis alles of niets tegen az, als je nog voor de directe plaatsing europa league wil gaan! En dat is de beste eindklassering

<span class="blockquote">Na 16 min. Utrecht-AZ 3-0 ...!!!<br /> <br /> Programma komend weekend:<br /> Twente-Zwolle<br /> Vitesse-AZ<br /> <br /> Als Vitesse deze wedstrijd niet wint is het over en uit wat betreft het seizoen ....!!!</span><br /> <br /> Onzin dat het seizoen dan over is. Play-offs mag ons niet meer ontgaan met zo'n voorsprong op de nummer 8.

<span class="blockquote">Na 16 min. Utrecht-AZ 3-0 ...!!!<br /> <br /> Programma komend weekend:<br /> Twente-Zwolle<br /> Vitesse-AZ<br /> <br /> Als Vitesse deze wedstrijd niet wint is het over en uit wat betreft het seizoen ....!!!<br /> <br /> Onzin dat het seizoen dan over is. Play-offs mag ons niet meer ontgaan met zo'n voorsprong op de nummer 8.</span><br /> Dat bedoel ik ook niet , ik doel op DIRECTE PLAATSING VOOR EUROPEES VOETBAL ...!!!<br /> Wat heb je aan die Play-Offs ...?? Die winnen we echt niet ....

Waarom niet? Is al eens eerder gelukt.

<span class="blockquote">Waarom niet? Is al eens eerder gelukt.</span><br /> eens ja !! dat zeg je goed....dus de kans is erg klein ....

We hebben ook niet zo vaak aan de play-offs meegedaan. Twee of drie keer? Overigens is Gudelj vrijdag geschorst, mooi meegenomen dat de beste speler bij AZ ontbreekt.

<span class="blockquote">We hebben ook niet zo vaak aan de play-offs meegedaan. Twee of drie keer? Overigens is Gudelj vrijdag geschorst, mooi meegenomen dat de beste speler bij AZ ontbreekt.</span><br /> Johansson ook dan want die heeft z'n 7de te pakken .....??

Ik zie de 3e plek eigenlijk niet meer gebeuren, Vitesse gaat feyenoord geen 7 punten meer inhalen. Ik zie feyenoord niet meer 3 x verliezen en vitesse alles winnen.