Prachtige onthulling borstbeeld Theo Bos

Zaterdagmorgen 14 maart werd op prachtige wijze het borstbeeld van Theo Bos, Mister Vitesse, onthuld op de trainingsaccommodatie van Vitesse.

image
Onder flinke belangstelling waren er op de accommodatie eerst korte toespraken van Jan Snellenburg, Marc van Hintum en Stef ten Thij. Vervolgens gaf Martin Esveld het podium aan de familie Bos en Marco Moll (supporter) om het prachtige borstbeeld van Theo Bos te onthullen.

image
Na de onthulling werd op het wedstrijdveld een vermakelijke wedstrijd gespeeld tussen de Vitesse Legends en Team Theo Bos. Bij de Legends speelden onder meer Theo Janssen, Nicky Hofs, Edward Sturing, Marc van Hintum, Michael Jansen. Huub Loeffen, Roberto Straal en Ruud Knol. Voor Team Theo Bos waren onder meer John van den Brom, Dejan Curovivic, Marco de Marchi, Martijn Reuser, Zjelko Petrovic, Mike Snoei en Bart Latuheru van de partij. 

Geheel volgens traditie (laatste doelpunt Monnikenhuize, eerste in GelreDome), opende Dejan Curovic de score op Papendal. De Vitesse Legends trokken het duel toch naar zich toe door treffers van Michael Jansen, Nick Hofs (assist Theo Janssen) en Huub Loeffen (eerste Vitesse-goal UEFA Cup): 3-1. 

image
Martijn Reuser bij het borstbeeld

image
Marco de Marchi

image
Theo Janssen met Curovic in de buurt

image
Evgeniy Levchenko en Huub Loeffen

image
DJ Curovic scoorde 'natuurlijk' het eerste doelpunt

 

Reacties (24)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Geweldig wat een terecht eerbetoon. Mooi dat al die oud spelers er waren!

Prachtig eerbetoon aan MISTER Vitesse!!

Zo mooi

prachtig borstbeeld.
ook leuk om de oud voetballers weer te zien,dejan churovic was slanker dan in zijn voetbal periode.

Super mooi gebaar Theo bos heb het verdient

Prachtige onthulling, voor de mister Vitesse. Super dat er zoveel mensen waren en leuk om al die oud spelers weer te zien. Dan denk je toch, wat heeft Vitesse toch al mooie spelers gehad. Erg mooi.

fantastisch mooi borstbeeld.voor altijd in mijn hart en voor altijd, op deze manier, dicht bij ons!

Het is zeker een mooi borstbeeld. Ik denk dat Theo Bos met trots naar beneden kijkt. Ik heb ook een leuke wedstrijd gezien tussen de oud spelers. Curovic is zeker een stuk slanker geworden dan toen in zijn Vitesse periode, maar een aantal ook wat dikker

Prachtig. Alle lof voor de supporters die dit hebben mogelijk gemaakt.

Prachtig en emotioneel. Wat een club.

Geweldige kunstenaar die dit heeft gemaakt.... het is een prachtige beeltenis van Theo Bos..

hoezo geen clubcultuur en eigengezicht?!
Trots op mn cluppie!!!

Hulde aan Vitesse en zijn supporters, dat zij dit geweldige borstbeeld voor Mister Vitesse hebben laten maken. Voor altijd vereeuwigd en
waar hij thuishoort bij zijn geliefde club Vitesse.

Zo mooi dat we toch een cluppie zijn met een werm hert! Kon helaas niet bij de onthulling zijn.
Wel mijn bijdrage gedaan en ga zeker kijken hoe mooi het geworden is!

Respect naar alle supporters die Theo een werm hert toe dragen!!!

Dank jullie allen...

Na een uurtje gereden te hebben ( vanuit Limburg) naar Papendal geweest.
Echt fantastisch wat er daar is gebeurd.
Ik hoop dat Marieke en de kinderen er ondanks het verdriet toch trots kunnen zijn .
Ik kreeg er rillingen van over mijn rug zo mooi.
Supportersvereniging klasse gedaan !!!!

Prachtig het eren van je verleden, het benadrukken van je eigen roots middels de onvergetelijke Theo Bos. En voor iedereen op deze site goed het verhaal van VI lezen, nou niet meteen een bevriend blad, (is ook te lezen op Vitesse org). We gaan mooie jaren tegemoet, men is iets mooi's aan het bouwen, Vandaag..... verlies van Heerenveen en Groningen, nu Feyenoord nog. alles is mogelijk!

...En voor iedereen op deze site goed het verhaal van VI lezen, nou niet meteen een bevriend blad, (is ook te lezen op Vitesse org). We gaan mooie jaren tegemoet, men is iets mooi's aan het bouwen, Vandaag.....
mooi en hoopvol stuk idd.
zal alleen wel vallen of staan bij de resultaten van de A-selectie en de beloftes

OK Feyenoord is op het laatste moment fout gegaan, de rest heeft niet zo erg veel met de resultaten te maken van de A selectie en de beloften, maar met de wil om consequent door te gaan met wat je als club voor ogen hebt, ondanks alle ongeloof, verwensingen en gebrek aan respect van je eigen supporters zoals uitdrukkingen als "onbenul en afval". Deze mensen voegen niets toe daarom gewoon doorgaan met wat je bezig bent , zonder de Dicky's onder ons.

Het is triest en onbeschoft om hier bij dit item stukjes te plaatsen die niks met het eerbetoon aan Theo Bos te maken hebben. Als je het dan ook nog eens nodig vindt om bij dit item andere forumleden te beledigen dan vind ik dat persoonlijk misselijkmakend.

Wie beledigd wie beste vriend "onbenul en afval" Trouwens je moet iets niet driemaal herhalen, na eenmaal begrijp ik het wel.

Laten we elkaar op dit forum nou niet beledigen. Juist nu Vitesse bezig met een geweldige serie neer te zetten en de weg omhoog is ingeslagen moeten we als supporters allen achter ons cluppie blijven staan. De dingen die fout gaan mogen/moeten zelfs vermeld worden. Als je op een juiste manier met kritiek omgaat, kun je als coach of speler hier alleen maar beter van worden.

kon er helaas niet bij zijn, maar super mooi!!!!
goed in beeld gebracht ook, maar vind sowieso dat VitesseTV met de trainingskampen en andere filmpjes altijd een bijzondere bijdrage levert ten goede van de binding met de club

Dit is Top en verdiend Theo Bos. En diep respect voor de fam Bos.

Ongelooflijk mooi, en deze club wordt steeds warmer en mooier. Prachtig eerbetoon en respect!


Inloggen en reactie plaatsen