Succesvolle veiling shirts Team Theo Bos

De veiling van de wedstrijdshirts die werden gedragen door Team Theo Bos is donderdagmiddag gesloten. De opbrengst bedraagt ruim 2.000 euro. De gesigneerde wedstrijdvaan (325,- euro) en het shirt van Dejan Curovic, (200,- euro) brachten het meeste op. De supporters met de hoogste biedingen zijn vandaag persoonlijk geïnformeerd.

Samen met de opbrengst van de collecte en de stortingen op het rekeningnummer van Supportersvereniging Vitesse is het benodigde bedrag voor het borstbeeld (11.500 euro) net behaald. Ook dankzij het schenken van de sokkel door Grillo en belangeloze bijdragen op de dag van de onthulling van onder meer Geesink Weusten, Packcenter, Veluwezoom, Van Amerongen, Total Medical Support, Rijn IJssel College, Event Security Arnhem en Stichting Jaimy werden de kosten gedrukt.

Als club en supportersvereniging zijn wij enorm trots op de betrokkenheid van supporters, familie, vrienden en leden van Business Club Vitesse-GelreDome. Samen met alle supporters is het prachtige borstbeeld van Mister Vitesse mogelijk gemaakt. Dat Theo Bos een blijvende plek heeft op Papendal was een wens van vele supporters die nu op indrukwekkende wijze werkelijkheid is geworden.

image

Reacties (1)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Prachtig initiatief is dit geweest van Vitesse. Vitesse heeft op een emotionele, maar toch stijlvolle en waardige manier afscheid genomen van Theo. Zeer indrukwekkend op welke wijze het verlies is verwerkt. Mister Vitesse verdient het om op deze manier vereeuwigd te zijn met Vitesse.


Inloggen en reactie plaatsen