Rugnummers seizoen 2015|2016 bekend

De rugnummers van de selectie voor het seizoen 2015|2016 zijn bekend. Er is een aantal verschuivingen ten opzichte van vorig seizoen. Zo gaat Kevin Diks spelen met nummer 17, zijn leeftijd tijdens zijn debuut vorig seizoen, en staat bij Arnold Kruiswijk voortaan 6 op zijn shirt.

Ook de rugnummers van de nieuwe aanwinsten Maikel van der Werff (3), Sheran Yeini (21), Lewis Baker (34) en Milot Rashica (26) zijn bekend. Elmo Lieftink en Mo Osman zijn vanuit de beloften doorgeschoven naar de selectie van Peter Bosz. Zij gaan spelen met respectievelijk 40 en 41.

Rugnummers 2015|2016
1 Eloy Room
3 Maikel van der Werff
5 Kelvin Leerdam
6 Arnold Kruiswijk
8 Vako
9 Uros Djurdjevic
10 Davy Pröpper
11 Denys Oliinyk
14 Abiola Dauda
17 Kevin Diks
18 Marvelous Nakamba
21 Sheran Yeini
22 Piet Velthuizen
26 Milot Rashica
30 Renato Ibarra
34 Lewis Baker
35 Rochdi Achenteh
37 Guram Kashia
40 Elmo Lieftink
41 Mo Osman

Reacties (15)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Ik heb het idee dat men gewoon met dauda, achenteh en oliinyk de competitie in wil. Met deze selectie dus, met een of 2 spelers erbij. Bosz zei dat de selectie zo goed als op orde was. Onbegrijpelijk gezien het feit dat er nu pas 20 spelers staan. Je moet er wel minimaal 23 hebben alvorens je de competitie in kunt. En hopelijk gebeurt er een wonder en wordt achenteh verkocht aan trabzonspor.

Nu zijn het er 20 ja,minus davy want die vertrekt nog wel. En er komen nog aantal huurlingen bij. Dus dan kom je gewoon rond de 23 te zitten.

Blijft weer stil rong Tighadouini ...

<span class="blockquote">Blijft weer stil rong Tighadouini ...</span><br /> <br /> Ik ben bang dat Vitesse wederom te laat is.

<span class="blockquote">Blijft weer stil rong Tighadouini ...<br /> <br /> Ik ben bang dat Vitesse wederom te laat is.</span><br /> <br /> Laten we het hopen, liever geen Labyad-wanna-be in de selectie...<br /> laten we wel wezen, deze jongen hebben ze niet laten gaan omdat hij niet goed genoeg was. het had vooral te maken met zijn mentale toestand/persoonlijkheid.<br /> en als één ding heel zeker is, is dat hij na zijn heldenrol bij NAC nou niet bepaald een grotere teamspeler en discipline heeft gekregen.<br /> dat ie kan voetballen zal ik absoluut niet ontkennen, maar qua persoonlijkheid haal je een tikkende tijdbom in huis ben ik bang.<br /> snap sowieso niet als je een voorstander van Uros bent, dat je Tiga erbij wil?!

Ik dacht dat Rochdi Achenteh weg zou gaan.<br /> Ergens naar Turkije of zo...?<br /> Zolang hij niet gaat zitten klungelen in de verdediging mag hij blijven.<br /> Helaas zijn ook Bertrand Traore en Josh McEachran weg gegaan.<br />

<span class="blockquote">Blijft weer stil rong Tighadouini ...<br /> <br /> Ik ben bang dat Vitesse wederom te laat is.</span><br /> Vitesse is volgens mij al te laat voor Adnane Tighadouini.<br /> Hij ging als het goed is ergens anders heen.<br />

<span class="blockquote">Nu zijn het er 20 ja,minus davy want die vertrekt nog wel. En er komen nog aantal huurlingen bij. Dus dan kom je gewoon rond de 23 te zitten. </span><br /> Hopenlijk blijft Davy Propper!!!!!!!!<br /> Propper is van ons!!!!!!!!!!!!!!!<br />

Propper gaat weg dat kun je bijna met zekerheid zeggen,helaas ! <br /> Bosz weet waarschijnlijk al zo goed als zeker welke spelers van Chelsea komen, vandaar dat ie wel rustig blijft. Ik vind wel dat hier erg negatief wordt gedaan over Olynik , zo heel slecht is die nou ook weer niet . Heeft best snelheid en een actie en kan een doelpunt maken, zeker voor de bank een goede speler

<span class="blockquote">Propper gaat weg dat kun je bijna met zekerheid zeggen,helaas ! <br /> Bosz weet waarschijnlijk al zo goed als zeker welke spelers van Chelsea komen, vandaar dat ie wel rustig blijft. Ik vind wel dat hier erg negatief wordt gedaan over Olynik , zo heel slecht is die nou ook weer niet . Heeft best snelheid en een actie en kan een doelpunt maken, zeker voor de bank een goede speler </span><br /> <br /> Aanholt en Propper werden ook tot het bot afgemaakt enkele seizoenen geleden...<br /> in Arnhem is bij vele een speler zo goed als zn laatste wedstrijd en bij twijfel valt het besluit vaak negatief uit. is typisch Arnhems<br />

<span class="blockquote">Blijft weer stil rong Tighadouini ...<br /> <br /> Ik ben bang dat Vitesse wederom te laat is.<br /> <br /> Laten we het hopen, liever geen Labyad-wanna-be in de selectie...<br /> laten we wel wezen, deze jongen hebben ze niet laten gaan omdat hij niet goed genoeg was. het had vooral te maken met zijn mentale toestand/persoonlijkheid.<br /> en als één ding heel zeker is, is dat hij na zijn heldenrol bij NAC nou niet bepaald een grotere teamspeler en discipline heeft gekregen.<br /> dat ie kan voetballen zal ik absoluut niet ontkennen, maar qua persoonlijkheid haal je een tikkende tijdbom in huis ben ik bang.<br /> snap sowieso niet als je een voorstander van Uros bent, dat je Tiga erbij wil?!</span><br /> Wat begrijp je niet dan? Tigahoudini is een buitenspeler, Djurdjevic een spits. Op dit moment heeft Djurdjevic alleen concurrentie van Dauda dus ik denk dat hij eerste spits zal zijn. Als dat zo is dan zou ik graag een goede linksbuiten naast hem zien Rashica ken ik niet en Olynik wordt hem niet denk ik. Ibarra, Djurdjevic, Tigahoudini lijkt mij een behoorlijke voorhoede. Maar wat ik al zei ik denk dat Vitesse te laat is. Als ik Tigahoudini was geweest had ik ook voor het geld in de woestijn gekozen. Binnen een jaar ben je binnen en dan is hij nog jong genoeg om zijn carrière echt voort te zetten. Ik denk dat we weer iets van Chelsea kunnen verwachten voor die linkerkant.

Ik denk dat de spelers zelf aangeven welk rugnummer ze willen hebben maar het mooiste is toch om gewoon je basis spelers de rugnummers 1t/m 11 ( behalve nummer 4 bij Vitesse ) te geven en de rest laten oplopen met de regel hoe hoger je nummer des te lager je status. Ik blijf het vreemd vinden dat onze aanvoerder het nummer 37 draagt.

<span class="blockquote">Blijft weer stil rong Tighadouini ...<br /> <br /> Ik ben bang dat Vitesse wederom te laat is.<br /> <br /> Laten we het hopen, liever geen Labyad-wanna-be in de selectie...<br /> laten we wel wezen, deze jongen hebben ze niet laten gaan omdat hij niet goed genoeg was. het had vooral te maken met zijn mentale toestand/persoonlijkheid.<br /> en als één ding heel zeker is, is dat hij na zijn heldenrol bij NAC nou niet bepaald een grotere teamspeler en discipline heeft gekregen.<br /> dat ie kan voetballen zal ik absoluut niet ontkennen, maar qua persoonlijkheid haal je een tikkende tijdbom in huis ben ik bang.<br /> snap sowieso niet als je een voorstander van Uros bent, dat je Tiga erbij wil?!</span><br /> <span class="blockquote"><br /> Wat begrijp je niet dan? Tigahoudini is een buitenspeler, Djurdjevic een spits. Op dit moment heeft Djurdjevic alleen concurrentie van Dauda dus ik denk dat hij eerste spits zal zijn. Als dat zo is dan zou ik graag een goede linksbuiten naast hem zien Rashica ken ik niet en Olynik wordt hem niet denk ik. Ibarra, Djurdjevic, Tigahoudini lijkt mij een behoorlijke voorhoede. Maar wat ik al zei ik denk dat Vitesse te laat is. Als ik Tigahoudini was geweest had ik ook voor het geld in de woestijn gekozen. Binnen een jaar ben je binnen en dan is hij nog jong genoeg om zijn carrière echt voort te zetten. Ik denk dat we weer iets van Chelsea kunnen verwachten voor die linkerkant.</span><br /> <br /> wat ik van Uros heb gezien is dat hij aangespeeld moet worden, in de 16 evt. nog een man kan uitspelen en schiet.<br /> wanneer je Tiga ernaast zet, krijgt hij geen voorzetten van buiten de 16. wordt de 16 al snel erg vol met verdedigers omdat Tiga naar binnen trekt om op zoek te gaan naar een eigen kans. en als Uros dan de bal al (per ongeluk) krijgt is dat omdat Tiga het zelf niet red in de 16 ivm drukte.<br /> dit in combinatie met dat Tiga er echt af en toe wel iets in gaat schieten waar hij ook had kunnen afspelen op Uros, komt de (toch al kwetsbare) mentale weerbaarheid van Uros niet te goede. Uros is een temperamentvolle jongen met niet een enorm overschot aan talent. helaas heeft hij het zichzelf erg lastig gemaakt door in de valkuilen van zijn temperament te stappen.<br /> daarnaast vraag ik me af hoe de werklust van Tiga is wanneer hij geen "heldenrol" kan vervullen? we weten inmiddels dat Uros sowieso door eerder genoemde reden niet 90minuten in de discipline kan spelen wanneer het niet gaat zoals hij voor ogen heeft.<br /> kort gezegd, de 2 karakters is een garantie voor problemen wanneer het tegen gaat zitten, en Vitesse kennende gaan we zeker een reeks van die wedstrijden krijgen komend seizoen.

<span class="blockquote">Blijft weer stil rong Tighadouini ...<br /> <br /> Ik ben bang dat Vitesse wederom te laat is.<br /> <br /> Laten we het hopen, liever geen Labyad-wanna-be in de selectie...<br /> laten we wel wezen, deze jongen hebben ze niet laten gaan omdat hij niet goed genoeg was. het had vooral te maken met zijn mentale toestand/persoonlijkheid.<br /> en als één ding heel zeker is, is dat hij na zijn heldenrol bij NAC nou niet bepaald een grotere teamspeler en discipline heeft gekregen.<br /> dat ie kan voetballen zal ik absoluut niet ontkennen, maar qua persoonlijkheid haal je een tikkende tijdbom in huis ben ik bang.<br /> snap sowieso niet als je een voorstander van Uros bent, dat je Tiga erbij wil?!<br /> <br /> Wat begrijp je niet dan? Tigahoudini is een buitenspeler, Djurdjevic een spits. Op dit moment heeft Djurdjevic alleen concurrentie van Dauda dus ik denk dat hij eerste spits zal zijn. Als dat zo is dan zou ik graag een goede linksbuiten naast hem zien Rashica ken ik niet en Olynik wordt hem niet denk ik. Ibarra, Djurdjevic, Tigahoudini lijkt mij een behoorlijke voorhoede. Maar wat ik al zei ik denk dat Vitesse te laat is. Als ik Tigahoudini was geweest had ik ook voor het geld in de woestijn gekozen. Binnen een jaar ben je binnen en dan is hij nog jong genoeg om zijn carrière echt voort te zetten. Ik denk dat we weer iets van Chelsea kunnen verwachten voor die linkerkant.<br /> <br /> wat ik van Uros heb gezien is dat hij aangespeeld moet worden, in de 16 evt. nog een man kan uitspelen en schiet.<br /> wanneer je Tiga ernaast zet, krijgt hij geen voorzetten van buiten de 16. wordt de 16 al snel erg vol met verdedigers omdat Tiga naar binnen trekt om op zoek te gaan naar een eigen kans. en als Uros dan de bal al (per ongeluk) krijgt is dat omdat Tiga het zelf niet red in de 16 ivm drukte.<br /> dit in combinatie met dat Tiga er echt af en toe wel iets in gaat schieten waar hij ook had kunnen afspelen op Uros, komt de (toch al kwetsbare) mentale weerbaarheid van Uros niet te goede. Uros is een temperamentvolle jongen met niet een enorm overschot aan talent. helaas heeft hij het zichzelf erg lastig gemaakt door in de valkuilen van zijn temperament te stappen.<br /> daarnaast vraag ik me af hoe de werklust van Tiga is wanneer hij geen "heldenrol" kan vervullen? we weten inmiddels dat Uros sowieso door eerder genoemde reden niet 90minuten in de discipline kan spelen wanneer het niet gaat zoals hij voor ogen heeft.<br /> kort gezegd, de 2 karakters is een garantie voor problemen wanneer het tegen gaat zitten, en Vitesse kennende gaan we zeker een reeks van die wedstrijden krijgen komend seizoen.</span><br /> <br /> Adje gaat waarschijnlijk naar Malaga, deze club is op dit moment zeer concreet voor hem. Verwacht wordt dat hij na dit weekend al speler is van Malaga. Door deze jongen kan dus een streep!

Net zoals Dicky hiervoor al refereerde zal die linksbuiten van FC Chelsea moeten komen. Wat rugnummers betreft ben ik ook voor de rugnummers 1 t/m 11 voor spelers die in de basiself staan, natuurlijk zonder nr.4 want die is voor altijd vergeven aan Mr. Vitesse. Het zal wel een nieuwe trend zijn die onomkeerbaar is. Helaas.


Inloggen en reactie plaatsen