Werken aan je gezondheid bij Vitesse

Vitesse biedt mannen* tussen de 30 en 65 jaar die last hebben van overgewicht de kans om bij hun favoriete club aan hun gezondheid te werken. Wil je meer bewegen en daarbij geholpen worden door Vitesse? Meld je dan nu aan voor het wetenschappelijke programma EuroFIT.

Over EuroFIT
EuroFIT is een leefstijlprogramma dat gratis wordt aangeboden bij Vitesse en andere eredivisieclubs. Het wetenschappelijke programma richt zich op een gezonde leefstijl, waarbij meer bewegen, minder stilzitten en gezonder eten centraal staan. Vanaf september werk je in GelreDome of op Papendal twaalf weken lang in groepsverband, als ‘mannen onder elkaar’, aan je gezondheid. Na afloop van het programma ontvang je een persoonlijk verslag van je gezondheidsresultaten en € 100,- aan vouchers die je kunt besteden in MijnVitesse.

Kortom, ben je tussen de 30 en 65 jaar, supporter van Vitesse en wil je meer bewegen, minder stilzitten en iets doen aan jouw overgewicht? Meld je dan nu aan. Omdat het een wetenschappelijk onderzoek betreft, is de voorwaarde dat het overgewicht minimaal BMI>27 kg/m2 is.

Aanmelden via Vitesse
Aan EuroFIT is een onderzoek van het VU medisch centrum gekoppeld. In dit onderzoek wordt er gekeken naar de effecten van het leefstijlprogramma. Per september 2015 starten Vitesse, PSV, ADO Den Haag en FC Groningen met het EuroFIT programma.

SCHRIJF JE NU IN VIA VITESSE.NL/EUROFIT.

Het programma start in twee rondes, namelijk september/oktober 2015 en september/oktober 2016. Per club is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Om je aan te melden, vragen wij je het formulier op Vitesse.nl/eurofit in te vullen. Na aanmelding wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen om deelname te bespreken.

Over Vitesse Betrokken
Vitesse beweegt niet alleen op het veld, maar ook ver daarbuiten! Vitesse is diep geworteld in de samenleving: (Groot) Arnhem en Vitesse hebben elkaar nodig. Dat is al sinds 1892 het geval. Met andere woorden: voetbal verbindt en beweegt sinds 1892 in Arnhem en daarbuiten. Vitesse voelt een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. We geloven in de kracht van voetbal! Voetbal kan mensen bereiken en in beweging kan brengen. Wij gebruiken deze kracht in onze sociaal-maatschappelijke activiteiten.  Op het gebied van gezondheid werkt Vitesse Betrokken samen met maatschappelijk partner Menzis. Zo ook bij het nieuwste maatschappelijke programma EuroFIT.

* Vanwege het wetenschappelijke onderzoek, gericht op overgewicht bij mannen, wat is gekoppeld aan dit programma kunnen helaas enkel mannelijke supporters deelnemen. Vitesse onderzoekt de mogelijkheden voor deelname van vrouwen aan het programma in de toekomst.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen