Vitesse gast bij seizoensafsluiting Union Berlin

Vitesse is door 1. FC Union Berlin uitgenodigd voor de seizoensafsluiting van de Berlijnse formatie, uitkomend in de 2. Bundesliga.

 

Union Berlin keerde dit seizoen terug in de één na hoogste divisie in Duitsland en staat met nog één duel te spelen keurig in de middenmoot.

Als afsluiting van het seizoen speelt Union Berlijn op zaterdag 15 mei een vriendschappelijk duel. In eerste instantie waren bekerwinnaar Ajax en landskampioen Panathinaikos als tegenstander uitgenodigd, maar beide clubs moesten wegens andere verplichtingen afzeggen. Voor dit duel wordt om 12.00 uur een wedstrijd gespeeld tussen oud-Union Berlin en oud Vfl Wolfsburg. De wedstrijd tegen Vitesse staat voor de Berlijners in het teken van de viering van het eerste seizoen in het gemoderniseerde stadion.

Vitesse vertrekt vrijdagmiddag richting Berlijn, speelt zaterdagmiddag om 14.00 uur en keert dezelfde avond terug in Arnhem.Het duel wordt gespeeld in het stadion 'An der Alten Förstenrei'.

Vitesse TV maakt een sfeerverslag en dit item is begin volgende week te zien op Vitesse.nl

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen