Pieter Sengkerij clubarts Vitesse

Pieter Sengkerij is met ingang van komend seizoen clubarts van Vitesse. Sengkerij is al twee jaar actief bij Vitesse, hoofdzakelijk bij Jong Vitesse en de Vitesse Voetbal Academie.

Sengkerij volgt Leo Heere op bij het vlaggenschip. Heere was jarenlang clubarts bij Vitesse. Heere blijft op de achtergrond betrokken bij de medische staf van de A-selectie en gaat zich ook richten op de medische ontwikkeling binnen Jong Vitesse en de jeugdopleiding.

Sengkerij was in het verleden actief als clubarts bij de jeugdopleiding van PEC Zwolle en had diverse nationale jeugdelftallen onder zijn hoede. Na twee jaar bij Vitesse maakt de 34-jarige geboren Zwollenaar zijn opwachting in de medische staf van de A-selectie.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen