Davy Pröpper definitief naar PSV

Davy Pröpper speelt komend seizoen voor PSV. De Arnhemmer, die in dienst van Vitesse uitgroeide tot Oranje-international, tekent bij de landskampioen van Nederland. Vitesse TV sprak met de middenvelder kort voordat hij het trainingskamp verliet. Bekijk op Vitesse TV zijn afscheidsinterview: “Je komt als 11-jarig jongetje aan bij de club. Je gaat je best doen en ziet wel waar het uitkomt. Als er dan zulke mooie jaren uitkomen, ben ik daar zeker trots op, aldus Pröpper.“

image

image
Pröpper kwam in 2002 bij Vitesse. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding en debuteerde op 17 januari 2010 in de Gelderse derby, toen trainer Theo Bos hem het veld instuurde om Kevin van Diermen te vervangen. Het eerste doelpunt in het betaald voetbal maakte Pröpper in de Amsterdam ArenA. Pröpper opende tegen Ajax de score (0-1) waarna vlak voor rust goede vriend en oud-ploeggenoot Marco van Ginkel voor de gelijkmaker zorgde (2-2) in de wedstrijd die uiteindelijk verloren ging.

image
De afgelopen twee seizoenen werd de 23-jarige middenvelder onder trainer Peter Bosz één van de spelbepalers van Vitesse. De middenvelder blonk wekelijks uit en mocht zijn debuut maken in het Nederlands Elftal in de oefenwedstrijd vs Verenigde Staten (3-4, 5 juni 2015). Hij verving in de 58e minuut aanvoerder Robin van Persie. Pröpper speelde vijf Europese wedstrijden voor Vitesse en kwam in competitieverband bijna 150 keer uit voor de Arnhemse club. Pröpper werd door supporters uitgeroepen tot Vitessenaar van het seizoen 2014|2015, een verkiezing die jaarlijks georganiseerd wordt door Supportersvereniging Vitesse. Bij Omroep Gelderland werd Pröpper zelfs twee jaar op rij verkozen tot ‘Gelders voetballer van het jaar’. 

Vitesse bedankt Pröpper voor 13 geel-zwarte jaren en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.

image
Reacties (30)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Rik Elfrink ‏@RikElfrink 11 min.11 minuten geleden<br /> #PSV betaalt 4,5 miljoen euro voor #Pröpper. Niet meer, dat bedrag komt in de boeken. Premies kunnen het iets hoger maken.<br /> <br /> Mag hopen dat er een goed doorverkooppercentage bedongen is en Pröpper even twee jaartjes gaat knallen in Eindhoven.

Die gaan we toch echt wel missen .....<br /> Succes Davy ...

<span class="blockquote">Rik Elfrink ‏@RikElfrink 11 min.11 minuten geleden<br /> #PSV betaalt 4,5 miljoen euro voor #Pröpper. Niet meer, dat bedrag komt in de boeken. Premies kunnen het iets hoger maken.<br /> <br /> Mag hopen dat er een goed doorverkooppercentage bedongen is en Pröpper even twee jaartjes gaat knallen in Eindhoven.</span><br /> <br /> Eerst lees je het belachelijke bedrag van € 5.000.000. En nu blijkt hij voor nog minder weg te gaan.<br />

Heel veel succes bij PSV davy, een mooie club en een grote stap voorwaarts. Het ga je goed daar! <br /> Bedankt voor alles wat je Vitesse hebt gegeven.

Het bedrag is natuurlijk veel te weinig, op basis waarvan brengt daley sinkgraven 3 mln euro meer op dan davy? Vitesse verkoopt voor zeer matige bedragen, dat moet beter in de toekomst. De oorzaak hiervan is naar mijn weten het netwerk van de huidige technisch directeur. Spelers moet je via connecties aanbieden. Brands is hier gewoon vele malen beter in.

Bedankt davy en succes tussen al die concurrentie op middenveld bij psv.<br /> Je opvolgers staan alweer klaar....<br />

Heel erg jammer voor ons,maar voor Propper zelf een logische en mooie stap.<br /> €4,5 miljoen is een veel te laag bedrag,dit ondanks eventuele bonussen.<br /> Weer een topspeler van Vitesse naar een grotere ploeg in Nederland en niet te vergeten Veijinovic, die is naar Feijenoord vertrokken.<br /> Voor Bosz weer een uitdaging om met alle nieuwe spelers weer een homogeen geheel te creëren en een nagenoeg zelfde speelstijl

Wat wel complimenten verdient is dat de selectie zo snel rond is en dat de huurlingen zo snel zijn aangesloten ipv eind augustus. In dit opzicht is wel grote progressie gemaakt tov het verleden. Nu nog betere bedragen bij verkopen, dan krijg je ook wat meer ademruimte met ffp.

Davy ik wens jou het allerbeste toe voor de toekomst, jij hebt ons heel veel mooie acties en goed voetbal laten zien bedankt daarvoor .Jammer dat je het geduld niet kon opbrengen om naar het buitenland te kunnen gaan.<br /> En voor een speler die 2 x verkozen word als beste speler van Gelderland vind ik 4,5 miljoen Euro een lachertje en ben het met Dicky eens. Je vriend Marco van Ginkel is beter verkocht dat zegt wel genoeg over de voorzitter en zijn technisch manager Allach. Net zo als de huurling Pantic die gehaald is van Partizan Belgrado terwijl hij bij Partizan geen contract meer heeft ra ra hoe kan je dan zon speler huren.

[quote]Wel apart hoe mensen dan weer reageren. Velthuizen levert geen salaris in en wordt direct een gebrek aan clubliefde verweten. Propper wil alleen een contract tekenen waar een gelimiteerde transfersom in staat waar door je als Vitesse miljoenen mis loopt en vervolgens wordt zo'n speler bedankt en succes gewenst bij een transfer naar een club die we nog niet zo gek lang geleden als concurrent zagen. Propper was gewoon een werknemer van Vitesse die hier jaren lang goed geld heeft verdient. Ook in de jaren dat hij niet goed presteerde heeft deze jongen toch de kans gekregen om voor een goed salaris zichzelf te ontwikkelen. Hij heeft 2 van de afgelopen 5 jaar goed gespeeld en nu gaat hij voor een fooi weg. Tof voor hem, kut voor Vitesse. Het enige wat ik hoop is dat Vitesse iets van die fooi kan investeren in een linksback zodat Vitesse weer verder kan. <br /> <br />

<span class="blockquote"><span class="blockquote">Wel apart hoe mensen dan weer reageren. Velthuizen levert geen salaris in en wordt direct een gebrek aan clubliefde verweten. Propper wil alleen een contract tekenen waar een gelimiteerde transfersom in staat waar door je als Vitesse miljoenen mis loopt en vervolgens wordt zo'n speler bedankt en succes gewenst bij een transfer naar een club die we nog niet zo gek lang geleden als concurrent zagen. Propper was gewoon een werknemer van Vitesse die hier jaren lang goed geld heeft verdient. Ook in de jaren dat hij niet goed presteerde heeft deze jongen toch de kans gekregen om voor een goed salaris zichzelf te ontwikkelen. Hij heeft 2 van de afgelopen 5 jaar goed gespeeld en nu gaat hij voor een fooi weg. Tof voor hem, kut voor Vitesse. Het enige wat ik hoop is dat Vitesse iets van die fooi kan investeren in een linksback zodat Vitesse weer verder kan. <br /> <br /> </span><br /> Ja Dicky je hebt gelijk de reacties die wij hier nu afgeven zullen wel weer niet in dank worden afgenomen door enkele forumleden. Maar dat interesseert mij totaal niet reageren doe ik toch wel En dat ik nu een klote gevoel heb komt doordat je 2 van je beste spelers verkoopt voor totaal 7,5 a 8 miljoen Euro naar je concurrenten nog wel te gek voor woorden. Volgend seizoen Vako verkwanselen voor 3 miljoen ik moet er niet aan denken.!!!

Dat je een lachwekkend bedrag voor Propper zou krijgen was 1,5jaar geleden al bekend toen hij bijtekende. toen hadden we alleen niet verwacht dat hij een seizoen als dit zou draaien. Davy gaat het moeilijk krijgen en ik ben benieuwd hoe hij zich er doorheen gaat slaan bij PSV. <br /> het wrange is dat ik toch van mening ben dat het lage bedrag van Vejinovic indirect toch te maken heeft gehad met de gelimiteerde transfersom van Davy. <br /> ik wens beide heel veel succes, al moet ik nog zien of ze het waar gaan maken komend seizoen. als zullen ze tegen deze inkoop ongetwijfeld wel met winst doorverkocht kunnen worden volgend jaar.<br /> <br /> dan nu naar de situatie zoals hij is; <br /> naar mijn mening/verwachting hebben we nu een sterkere selectie dan vorig seizoen.<br /> het is even afwachten wat de spitsen gaan doen, maar ik verwacht dat we nu in sneller dan 17wedstrijden het spelletje eigen hebben gemaakt. zoals de selectie nu is gok ik op een plek tussen 3-6, en hoop ik op een stunt in de beker. lijkt erop dat Vitesse een vaste plek in de subtop heeft weten op te eisen sinds een aantal seizoenen. knap voor een club die hevig aan het bezuinigen is!!

<span class="blockquote"><span class="blockquote">Wel apart hoe mensen dan weer reageren. Velthuizen levert geen salaris in en wordt direct een gebrek aan clubliefde verweten. Propper wil alleen een contract tekenen waar een gelimiteerde transfersom in staat waar door je als Vitesse miljoenen mis loopt en vervolgens wordt zo'n speler bedankt en succes gewenst bij een transfer naar een club die we nog niet zo gek lang geleden als concurrent zagen. Propper was gewoon een werknemer van Vitesse die hier jaren lang goed geld heeft verdient. Ook in de jaren dat hij niet goed presteerde heeft deze jongen toch de kans gekregen om voor een goed salaris zichzelf te ontwikkelen. Hij heeft 2 van de afgelopen 5 jaar goed gespeeld en nu gaat hij voor een fooi weg. Tof voor hem, kut voor Vitesse. Het enige wat ik hoop is dat Vitesse iets van die fooi kan investeren in een linksback zodat Vitesse weer verder kan. <br /> <br /> </span><br /> <br /> Dicky ik moet je gelijk geven in je reactie. Door een gelimiteerde transfersom op te nemen in zijn contract heeft hij Vitesse helaas ernstig benadeeld. Hij heeft zijn Vitesse door dit wurgcontract, een ander woord heb ik er niet voor, verschillende miljoenen die onze club heel goed had kunnen gebruiken door de neus geboord. Hij heeft waarschijnlijk nog nooit van clubliefde gehoord. Onvoorstelbaar dat je zulke clausules op laat nemen in je contract waarbij je alleen maar aan eigen gewin denkt! Ik heb er verder geen woorden voor.

Was de zaakwaarnemer van Pröpper niet Lois Laros! Hoe is het mogelijk, dat deze ex-voetballer van Vitesse zijn oude club een wurgcontract laat tekenen. Het bestuur van Vitesse heeft dit contract oogluikend toegestaan en met volle verstand ondertekend. Hoe dom kun je als bestuur zijn om je club hier in te laten tuinen? Voor 4,5 miljoen naar PSV. Dat is een fooi voor een voetballer die minstens het dubbele bedrag op moet brengen. Als club Vitesse mogen we ons best besodemieterd voelen en dat door eigen clubmensen!

Davy Pröpper is SUPER GOED!!!!!!!<br /> Die jongen heeft een enorme ontwikkeling door gemaakt!!<br /> Hij heeft er hard voor geknokt en heeft deze overgang écht verdient!<br /> Wel grappig dat hij zijn Debuut tegen nec had.<br /> Zijn eerste goal voor Vitesse ( uit tegen ajax ) was wel erg mooi hoor!!!<br /> Héél Vitesse zal hem erg missen!!<br /> Davy Pröpper, BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br />

Davy Pröpper is SUPER GOED!!!!!!!<br /> Die jongen heeft een enorme ontwikkeling door gemaakt!!<br /> Hij heeft er hard voor geknokt en heeft deze overgang écht verdient!<br /> Wel grappig dat hij zijn Debuut tegen nec had.<br /> Zijn eerste goal voor Vitesse ( uit tegen ajax ) was wel erg mooi hoor!!!<br /> Héél Vitesse zal hem erg missen!!<br /> Davy Pröpper, BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br />

Davy Pröpper is SUPER GOED!!!!!!!<br /> Die jongen heeft een enorme ontwikkeling door gemaakt!!<br /> Hij heeft er hard voor geknokt en heeft deze overgang écht verdient!<br /> Wel grappig dat hij zijn Debuut tegen nec had.<br /> Zijn eerste goal voor Vitesse ( uit tegen ajax ) was wel erg mooi hoor!!!<br /> Héél Vitesse zal hem erg missen!!<br /> Davy Pröpper, BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br />

Ik hoef het niey te zeggen want het is al genoeg gezegd 4,5 is 500000 te weinig...of we sterker zijn dan vorig jaar... dat is afw8.

<span class="blockquote">Het bedrag is natuurlijk veel te weinig, op basis waarvan brengt daley sinkgraven 3 mln euro meer op dan davy? Vitesse verkoopt voor zeer matige bedragen, dat moet beter in de toekomst. De oorzaak hiervan is naar mijn weten het netwerk van de huidige technisch directeur. Spelers moet je via connecties aanbieden. Brands is hier gewoon vele malen beter in.</span><br /> <br /> Sinkgraven is bijna 4 jaar jonger en had een langer doorlopend contract. Dat zal oa wel meegespeeld hebben daar. Ik snap niet zo goed wat het netwerk met die vergelijking te maken heeft. Sinkgraven is naar Ajax gegaan dat om de hoek ligt, niet naar een club in de woestijn of iets dergelijks. Maar goed, Heerenveen doet dat sowieso altijd wel goed. Al vond ik 3 miljoen voor Uth deze zomer ook niet veel.

Beste supporters,<br /> de voetballers zijn gewone werknemers clubmensen bestaan niet meer.

De ontwikkeling van Davy is pas laat op gang gekomen. Vitesse is de afgelopen 2 seizoenen beloond voor het vertrouwen in hem. Merab geloofde heilig in Pröpper. Wilde hem ook niet naar ajax laten gaan enkele jaren geleden. Dat was de reden dat Laros bij dit verlengde contract de gelimiteerde transfersom in heeft laten bouwen. <br /> En eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk was hij zonder dit gelimiteerde bedrag ook niet voor maar 4,5 miljoen naar PSV gegaan. Laros heeft dus een goede inschatting voor zijn speler gemaakt en Vitesse zal toendertijd tevreden zijn geweest met dit maximale transferbedrag.<br /> <br /> Interessant is dus wel hoe de club tegen de lange termijn aankijkt voor wat betreft hun eigen kapitaal in spelers. De toon is natuurlijk wel gezet. Bij PSV weet je inmiddels dat er geen dragende basisspelers te koop zijn voor minder dan 15 miljoen. Feyenoord doet die ook niet weg voor minder dan 10 miljoen. Heerenveen heeft al jaren de naam duur te verkopen, maar toch betalen clubs dat nog steeds. ... en Vitesse?: ... Bij ons zal de komende 2 jaar toch alles worden vergeleken met de transfers van Vejinovic of Pröpper. <br /> <br /> Dus als Vako goed verkocht moet worden, zullen ze zich toch echt voor deze international op het buitenland moeten richten.<br /> Diks zal bij een goed seizoen en doorontwikkeling ook in de belangstelling van de Nederlandse top komen te staan.. Maar hij is verdediger en zal in het licht van de transfers van onze voormalige beide sterkhouders niet veel meer dan 2 tot 3 miljoen voor hen waard zijn. <br /> <br /> @ Hendry<br /> Pantic heeft in het interview voor Vitesse TV al aangegeven Chelsea speler te zijn. Daarom dus huur. Chelsea heeft ajax en Juventus afgetroefd door snel te handelen. Dit was in de winterstop al besproken, maar uitgesteld omdat de aankoop en verhuur van deze speler in eerste instantie gericht was op Vitesse. <br /> Chelsea heeft aan het begin van deze zomer al aangegeven veel jeugdspelers te willen verkopen, omdat ze er al meer dan 26 hadden verhuurd her en der. De aankoop van Pantic is dus een gokje wat vooral voor de handel lijkt te zijn bedoeld. Nadeel is inderdaad, dat Vitesse hem speeltijd geeft en waarde toevoegt, maar er financieel niet wijzer van zal worden. <br /> Te hopen is dus dat hij inderdaad een toegevoegde waarde blijkt te zijn en ook komend seizoen Europees voetbal wordt bereikt. Dan is het een goede deal geweest. <br />

<span class="blockquote">Beste supporters,<br /> de voetballers zijn gewone werknemers clubmensen bestaan niet meer.</span><br /> <br /> Dat is wel gebleken uit dat contract. Degene die vanuit Vitesse dit contract heeft ondertekend is ernstig in gebreke gebleven. Hoe is het mogelijk om zoiets te ondertekenen? Ik als supporter heb daar grote moeite mee.

Dat vertrouwen van Jordania viel wel mee toch? Want het scheelde niet veel of Pröpper was een paar jaar terug onder Rutten verkocht voor een fooi aan Groningen. Alleen Nijland wilde enkel huren met optie tot koop terwijl Vitesse enkel direct wilde verkopen. Nijland zal achteraf wel balen dat hij toentertijd dat 'gokje' niet heeft genomen.

Waarom haal je als linksback geen Bart van Hintum en pik je vrij goedkoop Deniz Türüç op bij Go Ahead?<br /> Bart van Hintum speelt toch al jaren vrij goed bij PEC Zwolle en heeft veel ervaring, en Deniz Türüç is goedkoop op te halen bij Go Ahead en dan heb je weer een speler aan je eigen die uit kan groeien bij Vitesse tot een steunpilaar ook al heb je op dit moment genoeg middenvelders.<br /> <br /> De transfersom van Marko Vejinović en Davy Propper is natuurlijk volkomen belachelijk, maar soms vraag ik me af waarom wij als Nederland zich eigen wel aan de regels moeten houden en in het buitenland niet.<br /> Nederland is altijd het brave jongetje van de klas, maar nog even en we zijn ook onze directe CL-ticket kwijt.<br />

[quote]Beste supporters,<br /> de voetballers zijn gewone werknemers clubmensen bestaan niet meer.<br /> <br /> Herman jij snapt het. Er zijn uitzonderingen maar niet bij Vitesse. Ik kwam hier voor het eerst achter in 1995. Vitesse speelde thuis tegen 020 en kwam tot twee keer toe op voorsprong. Het duel leek op 2-2 af te stevenen tot dat John Van den Brom er 2-3 voor 020 van maakte. Nou zou je denken die loopt even naar zijn mede spelers, geeft een handje, en een high five. Maar nee, John vd Brom begon te juichen alsof hij net de beslissende goal in de champions league had gescoord. Vanaf dat moment wist ik het heel zeker. Clubliefde is een term die gebruikt wordt om de suporters op je hand te krijgen of om een contract af te dwingen. Ik ben dan ook voor de club Vitesse en heb maar weinig affiniteit met de spelers. Ik kijk alleen naar hun prestaties.

Ja Dogo dit heb ik al eerder aangegeven (Bij ons zal de komende 2 jaar toch alles worden vergeleken met de transfers van Vejinovic of Pröpper.) <br /> Ze kunnen Jordania wel blijven afkraken hier maar die had andere prijzen voor de verkoop. Theo Janssen gaf al jaren terug aan dat Propper een van de grootste talenten was die Vitesse ooit heeft gehad, voor dat Bosz hier kwam. En dat geld ook voor Vejnovic allebei voor nop weggedaan <br /> <br /> Het word tijd dat deze technisch manager gouw vertrekt hier...........................en neem Dauda en Achentey mee

Voor het zelfde geld had Davy vorig seizoen zijn contract niet verlengd en was hij voor nop weggehaald, dus daar moet maar het positieve in gezien worden.

<span class="blockquote">Het bedrag is natuurlijk veel te weinig, op basis waarvan brengt daley sinkgraven 3 mln euro meer op dan davy? Vitesse verkoopt voor zeer matige bedragen, dat moet beter in de toekomst. De oorzaak hiervan is naar mijn weten het netwerk van de huidige technisch directeur. Spelers moet je via connecties aanbieden. Brands is hier gewoon vele malen beter in.<br /> <br /> Sinkgraven is bijna 4 jaar jonger en had een langer doorlopend contract. Dat zal oa wel meegespeeld hebben daar. Ik snap niet zo goed wat het netwerk met die vergelijking te maken heeft. Sinkgraven is naar Ajax gegaan dat om de hoek ligt, niet naar een club in de woestijn of iets dergelijks. Maar goed, Heerenveen doet dat sowieso altijd wel goed. Al vond ik 3 miljoen voor Uth deze zomer ook niet veel.</span><br /> <br /> Ja maar propper speelt al 2 jaar in het eerste van vitesse op eredivisieniveau terwijl sinkgraven slechts 1 jaar op eredivisieniveau had gepresteerd. Bovendien is Vitesse de afgelopen jaren doorgaans hoger geindigd dan heerenveen. Deze 4,5 mln is gewoon niet te verkopen. Totaal niet marktconform. Van ginkel was niet 2 x zo ver als propper maar heeft wel 2 x zo veel opgebracht. Heeft alles met connecties te maken. Mo allach mag qua netwerk nog niet de veters strikken van marcel brands. Zoals dogo al vermelde, mo allach is een politicus die zich enkel bij de knvb had bewezen, geen technisch directeur. Nog een vergelijking: Propper heeft evenveel opgebracht als butner met een 1jarig contract. En dit terwijl butner een linksback is en geen middenvelder(hoe hoger in de linie hoe hoger doorgaans het transferbedrag). <br />

<span class="blockquote">Het bedrag is natuurlijk veel te weinig, op basis waarvan brengt daley sinkgraven 3 mln euro meer op dan davy? Vitesse verkoopt voor zeer matige bedragen, dat moet beter in de toekomst. De oorzaak hiervan is naar mijn weten het netwerk van de huidige technisch directeur. Spelers moet je via connecties aanbieden. Brands is hier gewoon vele malen beter in.<br /> <br /> Sinkgraven is bijna 4 jaar jonger en had een langer doorlopend contract. Dat zal oa wel meegespeeld hebben daar. Ik snap niet zo goed wat het netwerk met die vergelijking te maken heeft. Sinkgraven is naar Ajax gegaan dat om de hoek ligt, niet naar een club in de woestijn of iets dergelijks. Maar goed, Heerenveen doet dat sowieso altijd wel goed. Al vond ik 3 miljoen voor Uth deze zomer ook niet veel.<br /> <br /> Ja maar propper speelt al 2 jaar in het eerste van vitesse op eredivisieniveau terwijl sinkgraven slechts 1 jaar op eredivisieniveau had gepresteerd. Bovendien is Vitesse de afgelopen jaren doorgaans hoger geindigd dan heerenveen. Deze 4,5 mln is gewoon niet te verkopen. Totaal niet marktconform. Van ginkel was niet 2 x zo ver als propper maar heeft wel 2 x zo veel opgebracht. Heeft alles met connecties te maken. Mo allach mag qua netwerk nog niet de veters strikken van marcel brands. Zoals dogo al vermelde, mo allach is een politicus die zich enkel bij de knvb had bewezen, geen technisch directeur. Nog een vergelijking: Propper heeft evenveel opgebracht als butner met een 1jarig contract. En dit terwijl butner een linksback is en geen middenvelder(hoe hoger in de linie hoe hoger doorgaans het transferbedrag). <br /> </span><br /> mellegolas01 Dit wat jij beschrijft heb ik al meerdere malen aangegeven Waarom zoeken ze dan geen andere technische directeur En Laros is een betere voetballer geweest dan spelersmakelaar Zoek contacten met goede makelaars die een breder netwerk hebben voor je spelers.

<span class="blockquote">Het bedrag is natuurlijk veel te weinig, op basis waarvan brengt daley sinkgraven 3 mln euro meer op dan davy? Vitesse verkoopt voor zeer matige bedragen, dat moet beter in de toekomst. De oorzaak hiervan is naar mijn weten het netwerk van de huidige technisch directeur. Spelers moet je via connecties aanbieden. Brands is hier gewoon vele malen beter in.<br /> <br /> Sinkgraven is bijna 4 jaar jonger en had een langer doorlopend contract. Dat zal oa wel meegespeeld hebben daar. Ik snap niet zo goed wat het netwerk met die vergelijking te maken heeft. Sinkgraven is naar Ajax gegaan dat om de hoek ligt, niet naar een club in de woestijn of iets dergelijks. Maar goed, Heerenveen doet dat sowieso altijd wel goed. Al vond ik 3 miljoen voor Uth deze zomer ook niet veel.<br /> <br /> Ja maar propper speelt al 2 jaar in het eerste van vitesse op eredivisieniveau terwijl sinkgraven slechts 1 jaar op eredivisieniveau had gepresteerd. Bovendien is Vitesse de afgelopen jaren doorgaans hoger geindigd dan heerenveen. Deze 4,5 mln is gewoon niet te verkopen. Totaal niet marktconform. Van ginkel was niet 2 x zo ver als propper maar heeft wel 2 x zo veel opgebracht. Heeft alles met connecties te maken. Mo allach mag qua netwerk nog niet de veters strikken van marcel brands. Zoals dogo al vermelde, mo allach is een politicus die zich enkel bij de knvb had bewezen, geen technisch directeur. Nog een vergelijking: Propper heeft evenveel opgebracht als butner met een 1jarig contract. En dit terwijl butner een linksback is en geen middenvelder(hoe hoger in de linie hoe hoger doorgaans het transferbedrag). <br /> </span><br /> <br /> Van Ginkel was ook veel jonger dan Pröpper nu is toen hij zijn transfer maakte. Je moet dat leeftijdsverschil ook niet onderschatten.


Inloggen en reactie plaatsen