Vitesse Dichtbij: Laatste uitzending seizoen 2009|2010

Woensdag 12 en donderdag 13 mei is de laatste aflevering van Vitesse Dichtbij van dit seizoen te zien.

Vitesse Dichtbij is woensdag om 18.05 uur te bekijken op Eredivisie Live en donderdag om 17.00 uur op Omroep Gelderland. In de laatste uitzending evalueert Theo Bos het seizoen en wordt er teruggekeken op enkele leuke Vitesse TV momenten.

Vanaf donderdag is de laatste uitzending van Vitesse Dichtbij ook te bekijken via Vitesse.nl. De Vitesse-player is te vinden onder het kopje Vitesse TV. Gedurende de zomerstop van Vitesse Dichtbij zijn er actuele tv items van Vitesse TV te zien op vitesse.nl.

Vitesse Dichtbij gemist?
Herhalingen op Eredivisie Live zijn 's avonds om 24.00 uur of één van de dagen daarop te zien.
Op vrijdag 17.00 uur en op zaterdag en zondag om 17.20 uur zijn de zogenaamde re-runs te zien op TV Gelderland. In afwisseling met het Graafschap/AGOVV journaal is Vitesse Dichtbij op zondag bovendien de gehele middag te bekijken, behoudens momenten van extra uitzendingen.

Vitesse Dichtbij is een programma van Vitesse TV, geproduceerd door Vitesse, in samenwerking met de MediaManagers.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen