Vitesse.nl vernieuwd

Vitesse.nl is met ingang van vandaag in een nieuw, aangepast jasje gestoken. Het is de eerste fase in een traject dat in de komende periode meer gezicht gaat krijgen.

Na de lancering van de nieuwe website, vorig jaar zomer, heeft de website niet gebracht wat Vitesse met haar website beoogde. Er zaten teveel technische onvolkomenheden in en met name het Hertogdom was nog niet gereed om 'live' te gaan. Eerlijk is eerlijk, de website was gewoon niet af. Met de huidige websitepartij, twodare uit Arnhem en Clubeigenaar, is de afgelopen periode intensief samengewerkt en de huidige clubsite is de eerste aanzet tot een betere website voor de supporter.

Grootste verandering is de navigatie. Vanaf vandaag is de website weer te vinden via het alombekende adres www.vitesse.nl. Ook na lancering van de aanvullende zaken waar Vitesse op dit moment mee bezig is, blijft dit het adres.

Vanaf vandaag is het gros van de informatieve clubpagina's aangepast. Zo is er een speciale mediatheek gemaakt waar de supporter niet alleen Vitesse TV en Vitesse Radio kan bekijken, maar ook zijn hier in de toekomst de fotoalbums te vinden van wedstrijden en diverse activiteiten.

Nieuw zijn ook de gerelateerde berichten die bij diverse pagina's en nieuwsberichten te vinden zijn. Op dit moment zijn dit veelal nieuwsberichten, maar dit wordt in het nieuwe seizoen uitgebreid met media, zoals samenvattingen, tv- en radiointerviews en fotoverslagen. Verder kan op de website zeer eenvoudig een route gevonden worden naar onder meer GelreDome en Papendal, zie 'speellocaties' onder het menu-item 'Club'.

In de komende periode wordt hard gewerkt om de website te optimaliseren. Vanaf de eerste training op 27 juni worden bijvoorbeeld nieuwe paspoorten, actiefoto's en gegevens ingevoerd en komt er een speciale Eredivisiepagina waar alle wedstrijden te vinden zijn, de uitgebreide stand is te zien en nog veel meer.

Over de volgende fase van Vitesse.nl informeren we jullie binnenkort. Deze verwachten we medio juni te kunnen presenteren.

Vanzelfsprekend wordt de website de komende (zomer)periode uitgebreid met meer informatie, zoals informatie over de selectie, competitieprogramma's, historie, etc.). 

Eventuele 'bugs' die bij het overzetten van de website naar voren komen, worden z.s.m. opgepakt.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen