Davy Pröpper speelt EK kwalificatietoernooi met Oranje onder 19

Davy Pröpper is door KNVB-coach Wim Zwam opgenomen in de selectie van Oranje onder 19.

De Vitesse-speler speelt van 15 tot en met 23 mei een EK Kwalificatietoernooi in Nederland. Oranje strijdt voor deelname aan het Europees kampioenschap. Oranje onder de 19 neemt het tijdens het toernooi op tegen Slowakije, Polen en Duitsland.

Oranje onder 19 heeft dinsdag 18 mei haar eerste wedstrijd gelijk gespeeld. Op het sportpark van E.V.V. Echt kwam de ploeg van Zwam zonder Davy Pröpper niet verder dan 0-0 tegen Slowakije.

De resterende ontmoetingen van Oranje met Polen en Duitsland staan op het programma op respectievelijk donderdag 20 mei (18.30 uur bij Sportclub Irene, Tegelen) en zondag 23 mei (18.00 in het stadion van VVV-Venlo).

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen