Kashia: zoveel supporters geeft een kick

Vitesse trad om 19.00 uur Engelse tijd aan op het biljartlaken in het St. Mary’s Stadium in Southampton. Het stadion, met een capaciteit van ruim 30.000, is morgen tijdens de wedstrijd zo goed als uitverkocht, inclusief 1.500 meereizende Vitessenaren. Vitesse trainde woensdagavond een klein uur. Na wat pass- en trapoefeningen werd de training, waarbij alle negentien spelers op het veld stonden, afgesloten met een partijspel.

image
Kort voor de training sprak VitesseTV met Peter Bosz en Guram Kashia, vlak voordat zij aanschoven bij de persconferentie. Bosz over de ontmoeting van donderdagavond: “We hebben te maken met een selectie die pas een aantal weken in voorbereiding is, maar we hebben de ploeg zo optimaal mogelijk voorbereid voor deze wedstrijd. We hebben uiteraard een plan, zoals bij elke wedstrijd. We hopen dat het plan uitkomt en dat het resulteert in een goed resultaat. We gaan alles geven en hoe het ook loopt, is dit voor iedereen weer een ervaring die zij meenemen in de rest van hun carrière, maar op nummer één staat resultaat.”
image
Kashia benadrukt dat het een wedstrijd is waar je naar toe leeft. Captain Kashia, groot liefhebber van de Engelse competitie, vertelt: “Het gevoel en geloof binnen de selectie is goed. We kijken er als groep naar uit om zulke wedstrijden te spelen. Daar doe je het tenslotte voor. Dat er ontzettend veel Vitesse-supporters meereizen geeft een enorme kick.”
image
Geel-zwart Europa
Precies 25 jaar geleden kwam Vitesse voor het eerst uit in Europa. Avonturen werden beleefd tegen onder meer Inter Milan, Liverpool, Werder Bremen, Derry City, SC Braga, AC Parma en Real Madrid. Vitesse speelde al 42 wedstrijden in Europa en kwam de laatste vijf seizoenen drie keer uit in de Europa League. Morgen speelt Vitesse de 43e wedstrijd in Europa. Ongeveer 1.500 supporters zijn daarvan live getuige in het stadion in de Zuid-Engelse havenstad.

 

Reacties (5)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Het Engels van Van Gaal is hilarisch, maar Koeman doet het niet veel beter zeg. Ik hoop er het beste van vanavond. Ik las dat Van der Werf wellicht toch mee kan doen, dat scheelt toch wel iets. Ik doe maar geen uitspraak over de uitslag vanavond want ik heb er een hard hoofd in. Ik hoop dat de return na vanavond in ieder geval nog de moeite waard is.

<span class="blockquote">Het Engels van Van Gaal is hilarisch, maar Koeman doet het niet veel beter zeg. Ik hoop er het beste van vanavond. Ik las dat Van der Werf wellicht toch mee kan doen, dat scheelt toch wel iets. Ik doe maar geen uitspraak over de uitslag vanavond want ik heb er een hard hoofd in. Ik hoop dat de return na vanavond in ieder geval nog de moeite waard is.</span><br /> Dat moet het uitgangspunt zijn vanavond. Zorgen dat de return nog ergens toe doet!

uitgangspunt moet gewoon zijn; hun afbluffen in hun overschatting en vol op de bal jagen. proberen de tegendoelpunten beperkt te houden tot 2 en zelf er eentje in prikken.<br /> met 2-1 kan je thuis nog voor een stunt zorgen, gelijkspel zou helemaal prachtig zijn.<br /> <br /> maar 3-0 of 4-0 is mss wat realistischer<br />

O when the Saints go marching in..............maar niet vanavond, ik wens de Engelandvaarders en rijders een onvergetelijke dag en vooral avond en de elf die vanavond de wei in gaan alle mogelijke succes, het word zwaar maar ik krijg steeds meer Bremen flashbacks en met het nodige kunst en vliegwerk word het 2-2.

De pubs stromen al vol met vitessenaren..


Inloggen en reactie plaatsen