Bos beschikt tegen Heerenveen weer over Kaya en Stevanovic

Vitesse speelt aanstaande zondag in GelreDome tegen sc Heerenveen. Bij winst stijgt Vitesse minimaal één positie in het klassement.

Vitesse speelt aanstaande zondag in GelreDome tegen sc Heerenveen. Bij winst stijgt Vitesse minimaal één positie in het klassement. “Hierdoor is het voor het gevoel een extra belangrijke wedstrijd. Winst tegen sc Heerenveen is voor het team een ‘boost’. Iets wat het team goed kan gebruiken na de thuiswedstrijd tegen AZ, deze wedstrijd was in een paar minuten vlak voor en gelijk na de rust beslist. Dat gaf het team een mentale tik.” sprak Theo Bos na afloop van de vrijdagtraining.

“Het is begrijpelijk dat de supporters na de wedstrijd tegen AZ verhaal kwamen halen. Niet alleen de supporters, maar wij allemaal zijn teleurgesteld. We hopen zondag op steun van het publiek, ook als het op momenten tegenzit. Sc Heerenveen kampt met tegenvallende resultaten en dit zal ongetwijfeld in hun hoofd spoken. Hierdoor kunnen met hulp van het plubliek ons thuisvoordeel pakken.” Aldus Bos.  

Theo Bos kan zondag door blessures niet over Sinan Kaloglu en Rogier Molhoek beschikken. Onur Kaya, Dalibor Stevanovic en Santi Kolk trainden vrijdag weer mee. Het ziet er naar uit dat Kaya en Stevanovic gewoon zullen spelen. Kolk liep tegen zijn oude club, ADO Den Haag, een hamstring blessure op. Of hij zondag in actie zal komen is nog twijfelachtig. Mocht hij niet in staat zijn te spelen dan is Alexander Büttner zijn mogelijke vervanger. Bos: “Ik heb vertouwen in het team. Voor de wedstrijd tegen ADO heb ik gezegd dat we nog dertien punten moeten pakken. Nu zijn dat er nog twaalf en na zondag hopelijk nog negen”
 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen